Ja ću opet ponoviti kao ptičica za drugima...
Provjeri si membranu, i ako je dobro sjela, znaj da i najsitnija rupica na njoj može značiti drastičan pad performansi skutera. Vjeruj mi znam jer je moja isto tako sve bila dobra i kad sam stavio novu, skuter leti, pa sam ovu staru razvlačio i naišao na rupicu kao da si je iglom probušio, toliko sitno da ne vidiš dok ne razvučeš, a motor je jedva išao, do 40 se vuče, do 45 na jedvite jade i nikako s njim na kraj izaći...
A glede remena, novom uvijek treba da se uštima i sjedne kako spada, može trajati 50, a može i 200 km. Uglavnom tu pati startnost motora, ali ne i krajnja brzina.
Prijenos... Ostavi sve kako je, ako imaš mogućnosti nabaci gore A-9 bregastu i ne diraj više ništa. Motor ide kao strela, osobno imam taj "setup" (Investicija od 230kn xD) kit 130 čuna i bregasta 100. Motor se preporodio. Krajnja po gpsu izmjerena 82,74 km/h na ravnom... Za kineza boli glava xD
Plus osobno imam rolice org od batine, al' sam ih borerom razbušio i olakšao na 4,5g, motor ima startnost s njima boli glava, nisam probavao sa drugim gramažama da znam kako se ponaša s njima, ali ovo je za mene pun pogodak