Ako ideš ulagat u onoga repsola ne budeš bio daleko od te cijene, osim toga ne piše da je fixno
Aj mi reci, tj reci kolegi što to točno treba uložit u onu repsol? Konkretno na kaj ti misliš, jer kolko ja vidim ti uspoređuješ 13 000kn i 7800kn, pa me sad zanima kaj reba to uložit da košta 5200kn?
Ne provociram da ne misliš, nego me baš zanma kaj ti misliš da treba uložit? Tj da kokretno veliš "zašto" ne repsol!?
Ono što sigurno treba je rega -1000kn; klip i karike pametno zamjenit (za sigurnu vožnju) - 330+PDV, 270+PDV; lanac kit 1020+PDV, gume - oko 1100kn (nemam točnu informaciju),promjenit ulje - cca 100kn
Došao sam do cifre od 4225kn bez ruku, a u cjenu ruka se ne razumijem, ali oko 1500kn najmanje i eto te na 5725kn s tim da imaš motor star 7 godina s punoooo kilometara. Još neke sitnice kao filter ulja i goriva.... Nakupi se začas....
Karike se mogu zamjenit ali klip ako nije bilo nikakvih havarija prije nema potrebe mijenjat kao i fazni lanac, eventualno se ventili poštelaju, ali kažem to se tek vidi na servisu jer napaet govorit nema smisla, znači trošak ne mora biti uopće ukoliko je bio kod normalnog korisnika.
Ovo za regu i gume nem komentiral jer taj trošak ne ulazi u to, jer to isto mora napravit i na ovj CBRki za 13 000kn, pa sad kolko te bu onda izašla na kraju. 7 godina je niš ukoliko su plastike u dobrom stanju i nije padano!
Eto ja vidim na repsolki ulaganje od soma kuna maks...
A normalno da se proba prije kupnje, ako nejde ili se čuju ventili znaš da je sjebana, isto tak i fazni lanac se čuje ak se istroši...ne kužim kaj govorite unapred nekaj kaj uopće nije ni utvrđeno
I plašite čoveka...nek si pogleda taj motorček pa bu mu sve jasnije.