po meni je bolji minareli pa vi kako ocete
potipis , imam i piaggio i mina odkad znam za sebe , i uvijek je mina dero piaggio i cak kad su bili ciste serijale , ima bolju izvedenu uljnu i vodenu pumpu , samo su nedostatak polutke
glupost i glupost..
nikad serijski minarelli nije imal serijskog piaggia,nikad.
ako se tolko izgovarate na tu potrošnju kod minarellia onda je logički ako manje troši da su i performanse nešt slabije,najbolje da trga i kolje i ne troši uopće jel..
druga stvar je minijaturni dječji prijenos,od varia pa do polutki i kraće getribe.
ovo za uljnu i vodenu su također pi*darije,ako se ljeva antifriz nebude pumpa procurila a ove ostale koi toče vodu u rashladni sistem nebudem nikad kužil da zbog 20 kn su u stanju riskirat vodenu pumpu..uljnja također,nikad nisam ni videl ni čul da je nekom crkla il da je pukel remen ako je mjenjanj redovito.
najbolji dokaz tome je frendov runner iz 99-te sa preko 30tkm s tim da zadnjih 2,3 hiljade ima base kit i niti je vodena curila niti uljna crkla a ni tvornički ležajevi i semerinzi..serijski je trošil oko 3.5 litri sa 12 dell karbom i sc 08 sve tvornički ugrađeno.
možda im je ta mašina u minarelli tvornici sastavljana pa je zato tak,jelda?
boli me kifla i za jedno i za drugo jer nikad nebi ni uzimal ni vozil ništ od 50cc al mi se kenja od tih nebuloza,samo čekam dok se počne pisat da minarelli troši manje i od ditecha
i kolko vidim i minarelli basevi troše po 5 litara samo kaj se o tome šuti..