pozdrav ekipa .. eh ovako prosle godine sam na skuteru radio generalku klip cilindar lezajevi na radilici anlaser variomat remen itd.. i nakon nekog vremena sve je bilo oke motor je iso u radio sve uredno .. prije pola godine krenuo sam jedan krugic po gradu upalio sam motor malo pustio da se zagrije malo gasa i odjednom mi je pocelo da zvoni u masini kao zvona u crkvi(nemam drugacijeg primjera da navedem) pustim gas normalno opet gas isto se desi .. i krenuo sam krug nisam proso 2 km motor mi se ugasio probo sam ga upalit promjenuo je zvuk iz ausphua i nije imo ni sekunde snage .. konto sam da je ulje doguro sam kuci skinuo plastike ulja je bilo goriva isto .. ii vise ga nisam ni diraoo,eh neki dan sam ga odlucio pogledat i prvo sam sknuo deklo i ispala su mi dva sarafa i pokolpac od anlasera je bio zaglavljen kod lamele nije se dala uopste okrenut skinuo sam sve izvadio ga vratio na mjesto zavrnuo safare od poklopca i konto sam da je to to .. da cu ga uaplit ali motor nije htio da sastavi vergla ponekad se javi kao hoce da upali ali onda sve isopcetka ... zamolio bi vas za pomoc jer mi je vise dotuzio kome god sam vozio svi anveliko izbjegavaju ditech-a pa eto ako mi mozete dat kakvu prepopuku osim one sto mi svi kazu baci ga u smece .. hvala unaprijed !