Općenito > Propisi

Peticija za micanje odredbe koja limitira brzinu skutera

<< < (5/9) > >>

zrakoplovac:

--- Citat: zekozna - 31 Svibanj, 2013, 18:34:37 ---T15 u papirima ima kategorizirano motocikl a ne moped.

--- Kraj citata ---
kak sam i rekel,apn 4 (moped) me pral s tim cilindrom,a ne 15-ica    :icon_thumright:

zekozna:
Gle, svi mi koristimo rupe i rupice u zakonu, ne bježim ja od toga.
Planuo sam potaknut temom iz koje je i nastala ova a to je vožnja bez vozačke dozvole...
Svi koji se vozimo legalno (u granicama rupa u zakonu) smo itekako svjesni da smo zapravo
obična manjina naspram onih koji se niti na biciklu ne bi znali ponašati po zakonu i propisima.
Što se tiče brzinaca... oni niti ne podliježu testiranju na valjcima u STP-ima.
Ako ih uhvate-uhvate i tada im se skida tablica na vanrednom tehničkom pregledu na kojem
opet ne idu na valjke...
E, sad, onaj pravi problem su 100%-tni ilegalci koji nemaju apsolutno nikakvu obuku o ZSPC-u.
Takvi su opasnost za sve sudionike u prometu.

Rocky:
Podržavam da se 50-kama omogući brzina veća od 50km/h, ko se ubije sam si je kriv, a oni koji npr imaju A1 kategorije a voze 50ke su i onako polagali u autoškoli na 125-icama i vozili se preko 50.

zekozna:
Imaš 50-tki koji su motocikli u papirima...

Rocky:
hmm ko ima B kat a nikad nije sjeo na skut trebalo bi se uvest neko vremensko ograničenje da se vozi sa blokadama, nakon toga brže, ko ima A1 ili više a ima skuter, mislim da bi bilo skroz u redu da se njima omogući da voze bilo što što je 50cc, brže od 50km/h

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju