Općenito > Propisi

Peticija za micanje odredbe koja limitira brzinu skutera

<< < (4/9) > >>

steeef:
ništ od toga,već je slano vladi pismo od strane SS forma s takvom idejom i obrazloženjima pa je duvanje u fenjer bilo rezultat..

zekozna:
Tomice, to jest moj problem jer mi je pun k...c  toga da me se u prometu smatra manjevrijednim samo zbog predpostavke da je pod kacigom balavi ilegalac pod krinkom tablice i zaštitne opreme. 15 godina sam u legalno u prometu a većina onih koji bi našli način da zloupotrijebe prijedlog iz početka teme nemaju čak niti toliko godina života iza sebe.
 @Zrakoplovac, priče o magičnoj brojci od 100 km/h na Tomos & co. jurilicama su dosta relativne... Koliko sam samo automatika i apn-a vidio, svi od reda nabrijani elko klipom, laser spuhom i delortom 14/12 sha sa serijskom diznom 51... Svi "navuku 100 po ravnom ali jedva" a niti jedan 70 po gps-u vidio nije... Po meni, treba uvesti dežurstva policije na motorima, postaviti kamere na raskrižja i semafore i svima koji bespravno upravljaju bilo kakvim vozilom trajno plijeniti vozila kao što se to radi sa oružjem. (razlike zapravo i nema)

tommy:
@zekozna :old: - tebi je krivo što si ostario, nisi više mlad kao i mi  :icon_tongue: pa bi nam uvodio tu neke zabrane, ali nema od toga ništa. zakonik će se uskladit sa zakonima EU, zapravo se već dobrim djelom uskladio, tako da se ništa drastično neće mijenjat, može se samo spustit dobna granica za polaganje M kategorije sa 16 na 14 kao što je u većini EU zemalja :icon_thumright:

zrakoplovac:

--- Citat: zekozna - 31 Svibanj, 2013, 17:45:44 --- @Zrakoplovac, priče o magičnoj brojci od 100 km/h na Tomos & co. jurilicama su dosta relativne... Koliko sam samo automatika i apn-a vidio, svi od reda nabrijani elko klipom, laser spuhom i delortom 14/12 sha sa serijskom diznom 51... Svi "navuku 100 po ravnom ali jedva" a niti jedan 70 po gps-u vidio nije... Po meni, treba uvesti dežurstva policije na motorima, postaviti kamere na raskrižja i semafore i svima koji bespravno upravljaju bilo kakvim vozilom trajno plijeniti vozila kao što se to radi sa oružjem. (razlike zapravo i nema)

--- Kraj citata ---
ovo 120 je bilo karikirano  :toothy12:,poanta je bila ta da je više od 50  :icon_thumright:
mojeg serijskog runnera je pral apen s cilindrom od 15-ice (kosi usis),elkom i nekim xy homemade auspuhom,za nijansu al me je pral...ako mi serijala nije išla nekih realnih 80 (po dig vurici koja je pokazivala 92-3) odma se ubijem  :toothy12:,a da ne govorim o ctx prerađevinama...
ugl.,nek idu i 65,to je opet 30% više od dozvoljenih 50 za mopede i nije fer...
nego da te pitam,ti se voziš s blokadama ili?  ::)

zekozna:
T15 u papirima ima kategorizirano motocikl a ne moped.
Moj motor je 50 ccm  :icon_biggrin: imam auspuh od sr-ke i nemam sportski vario. Imam karb 14 mm  :toothy11: :toothy11: , serijski filter u airbox-u,...
Tko mi prstom pokaže na mom motoru da gdje je nešto što se krši sa napisanim u redu iznad,...  :notworthy:

I ideeee.... dvjesta smjesta  :icon_biggrin: kolko je to po gps-u ako je na tehničkom pokazao 54?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju