kažem kinez jer kymco nema svoju 50cc 4t mašinu nego koristi kinesku (ista ko i na baotianima i sl.).
Ventile možeš sam naštelat (to je obavezno nakon ugradnje), nije komplicirano, evo ti video s uputama (ak ne razumiješ, nije problem, dosta je samo gledat).
mjere su 0.05mm za usisni (gornji) ventil i 0.10mm za ispušni. Budući da imaš kit, stavi usisni na 0.07 - 0.08mm zbog malo većeg grijanja.
Mislim da polini uopće ne radi variomat za tu mašinu, ja imam BGM variomat (model supertune) i zadovoljan sam s njim.
315kn prek MS webshopa i dobe se u paketu 3 seta rolica, centralni feder i par podloški za bolcnu tak da se može lijepo uštelat prijenos. Bio je i neki Koso variomat za 200 kn al dečki imaju problema s pucanjem kalote kod tih variomata tak da ga nemoj uzimat.
Blokadu na CDI-u najvjerojatnije nemaš (ak može normalno prek 50km/h nemaš blokiran CDI), a i ak imaš lako se deaktivira (ne treba niš mjenjat). Pogledaj dal iz poklopca prijenosa izlazi kakva crna žica. Prati ju do konektora i tam ju ištekaj, izoliraj oba kraja i odblokirao si CDI.
dizna je jeftina, 10-20 kn al ih je malo teže nać tu. Treba ti dizna s m4 navojem. Ima ih na MS webshopu ak nigdje drugdje ne nađeš (ili ak ne dobiješ s kitom).
Još jednom velim da za 900kn možeš imat kit i sve ovo nabrojeno ak si budeš sam slagao, ima negdje tema s uputama na forumu a i ak ne nađeš sigurno ima na youtubeu neki detaljan filmić... eto uživaj