I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 17 Gostiju pregledava ovu temu.
piše 90..mada su govorili da je i 86..
Ustošit kruzing i šaltane bez kuplunga ono " trrrr rrT, trrrrT, TRRRRRRT, BRAAAAAPAP AP AP " I onda lomit po brdu!
Citat: steeef - 20 Siječanj, 2014, 00:44:20piše 90..mada su govorili da je i 86..Mislin da je fxr ima 86, sp 90..
Zapinje zato sto nisi prosirio na cilindru doljnje rupe za brezone, prosiri na 10 mm dok to ne napravis nemoj ni sastavljati masinu.
ja bi prije rekel da stoje bliže jedan drugom..
Nazalost IGORE nisi bio u pravu na getribu do poklopca idu 2 podloske i 2 podloske do bloka onda se fino vrti a sa 3 na poklopcu i 2 ili jednom na bloku se nije nikako vrtilo ugl to je to
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
Citat: dzeba - 19 Siječanj, 2014, 21:47:08Nazalost IGORE nisi bio u pravu na getribu do poklopca idu 2 podloske i 2 podloske do bloka onda se fino vrti a sa 3 na poklopcu i 2 ili jednom na bloku se nije nikako vrtilo ugl to je to dobro pa sam ti napisao da ako blokira nije dobro složenostef mi veli da kod njega ide jedna na svaku stranu, kod tebe 2, 2, negdje 3,1glavno da si slozio
Samo doljnje rupe kod ispuha, gornje ne diraj.
Znan da je brtva cilindra 60 kn, tako da za komplet brtvi racunaj 200-250kn
walkai ti je rekel da bušiš dihtunzi nisu baš tak skupi..imaš dihtung cilindra,gumicu s unutarnje strane glave i onu gornju oko prihvata za svječicu..oko 100 kn to košta,bar kod mene u piaggiu.
dobar posao, al šta ja znam, Dox mi bolje očisti blok na SP-u
Zvao sam u metkovicu piaggio dijelove i zanimljivo neznaju cijenu dihtunga :/