da se malo nadovezem na temu,iako nije direktno vezana sa skuterima,ali ulja su u pitanju,uglavnom idem s frendom po utrkama,on vozi motocross,ja ga malo treniram i slazem motor,dok mu je stari maher za takve stvari,uglavnom,koristio je mobil1,tts i igol,i rekao je da je igol definitivno predobro ulje,a mobil i tts su jednako dobri,samo je mobil nesta jeftiniji pa zato vozi na mobil,inace vozi ktma 125,igol je uglavnom dobivao od sponzora,ali jako male kolicine,tak da mobil koristi sto ga moze kupit gotovo pored kuce,dok igol neznam di ima zastupnika u hr...poanta je u tome da bilo koje od ova 3 navedena ulja su vrlo kvalitetna,posto frend uzima ulje na firmu,ulje ga ispadne oko 70-ak kn,ja se ogrebem za koju litru po toj cijeni,jer vise niti ne potrosim,ove godine sam se vozio sa automaticom,posto sma nedavno uzo skut,ali u sve dvotaktne masine koje imam doma sipam sintetiku,ono ina 2taktol nebi metnuo nikuda,jer losa iskustva imam sa tomosom+2taktol...a sad tts,mobil ili igol je stvarno pitanje sta je jeftinije za uzet,jer nesumnjivo radi se o visokokvalitetnim uljima...