Moguće da i jesu teške rolice još malo.
Ili je centralni dosta omekanil pa zato traži stalno lakše.
Štef ti je napisal već,radilica ima lufta,semerinzi sigurno sline(kolko sam videl,ovaj sa strane varia je skinul malo).
Vuče falsa pun kufer jer je on palil dok mu je smjesa bila skroz zasarafljena na fergazeru,a inače da je sve ok,nema šanse da bi skuter upalil.
Tak da treba i fergazera dostelat,jer moguće da i zbog njega ima slab odaziv.
Probaj stavit 3 rolice od 4g i 3od 4,7 pa bus videl dal se kaj poboljsalo.
A dizna,bolje ta,nego 53( koka je btw bila gore,a skuter se vozil bez airboxa).
Vuklo je falša naravno kad fergazer uopće nije dobro sjeo u prirubnicu i šelna nije bila dobra (navoj gdje se šrafa šaraf s*eban) pa nije mogla stegnuti kako treba. Ovaj vikend sam išao skidat airbox, stavljao sam double red sponge i vidio sam da fergazer opet nije dobro sjedio u prirubnici.
Sad sam fergazer do kraja namjestio kako treba, stavio novu šelnu i fergazer stoji kako treba u prirubnici, ne mrda niti milimetra.
To što radilica ima lufta i sam si rekao da nije tako strašno, a primijetio sam da mi pumpa ne piša tako jako, ispiša nešto kada stoji na mjestu ugašen, u vožnji ili kada skuter radi ne piša praktički ništa.
Ako je išao dobro kad je bilo sve serijsko mora se moći uštelati i sada bez obzira na ove stvari.
Poigrat ću se sa rolicama (probati najprije svih 6 od 4g, pa onda ako ne bude dobro stavim kombinaciju kako si ti rekao) i federima kvačila (crni), možda isprobam i crveni centralni staviti pa ću vidjeti kako će se ponašati.
Ako bude rupa u klipu neka bude ako mora, ako se nešto takvoga desi napravit ću poštenu generalku i gotovo