Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Peugeot Zenith-s blokadom ide 75kmh?
Macak sf:
--- Citat: Drnda-1 - 23 Svibanj, 2013, 20:33:26 ---gluposti, ako je preuzak prsten na variu, previse ce ici, treba naci idealno, ali bi sa 7mm prstenom sigurno bio ispod 50kmh..
taj na 3 sarafa dio koji sluzi kao blokada ocito nije uredan, jer sa njome bi po satu trebao oko 55 ici, sto je oko 50 na valjcima
--- Kraj citata ---
Evo sad si me natero da idem u garažu izmjeriti taj prsten i dimenzije je 7x3x20 i ta mehanička blokada mi je potpuno nova i nema teorije da skut ide ne 55 već je i meni išo preko 70 tak da to baš i nisu gluposti.
SrNeK:
ja isto mislim da su gluposti... pošto s prstenom blokiraš da se do kraja razvrti remen.. te samim time i brzinu blokiraš... samo prsten veci stavit i NEMA ŠANSE i da imaš 100ccm kit hard bla bla racku gore nesmi ic... :D :notworthy:
Macak sf:
--- Citat: SrNeK - 23 Svibanj, 2013, 21:03:57 ---ja isto mislim da su gluposti... pošto s prstenom blokiraš da se do kraja razvrti remen.. te samim time i brzinu blokiraš... samo prsten veci stavit i NEMA ŠANSE i da imaš 100ccm kit hard bla bla racku gore nesmi ic... :D :notworthy:
--- Kraj citata ---
Jedno je teorija a drugo je stvarnost :icon_thumright: a taj prsten što ga imam je original sa moje sr-ke i promjenom spuha i variomata nema više teorije da bi sa njim skinuo brzinu na 50 kmh.
anabellas:
mozes do mene doc da ti elektronsku dam pa s antoniom slozis ak multimetar nemas (nemam bas cajta zbog mature)
Tomi_ZG:
Kak je glupost da s prstenom nemreš blokirat :dontknow:
Ak ide previše stavlja se deblji prsten,jbt koja filozofija
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju