Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Peugeot Zenith-s blokadom ide 75kmh?

<< < (2/5) > >>

marac90:

--- Citat: igor.sb - 23 Svibanj, 2013, 16:08:28 ---pa koliko ide bez blokade? 120?

trpaj prsten na bolcnu variomata, sirine 0,7-0,8 do 1cm :)
il kupi elektornsku  ;D
http://www.mojskuter.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=3925&category_id=1&keyword=blokada&option=com_virtuemart&Itemid=142

--- Kraj citata ---

nisam ga vozio bez blokade jer sam dosta stvari tek nabavio... a to kaj ide na tehničkom 70 posalji nekog kog znas iz Zgb da dode do mene dam ti adresu pa ako ne vjerujes da se uvjeris... znam da je smijesno i nemoguće al eto zasto bi sr#o ak mi je u interesu da rijesim taj tehnički...  :icon_thumright:

marac90:
ma drito... kupit cu ili posudit od nekog elektronsku i bok!!! mislio sam da ima besplatan nacin da to rijesim... :icon_thumright:

neos 123:
svaki tokar ce ti to za pivu napravit heheh

Macak sf:
Imam ti ja doma taj prsten i tu mehaničku blokadu variomata i 0 bodova. Bez stavljanja el.blokade nije bilo teorije da ga
dobim na 50kmh.

Drnda:
gluposti, ako je preuzak prsten na variu, previse ce ici, treba naci idealno, ali bi sa 7mm prstenom sigurno bio ispod 50kmh..

taj na 3 sarafa dio koji sluzi kao blokada ocito nije uredan, jer sa njome bi po satu trebao oko 55 ici, sto je oko 50 na valjcima

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju