Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Peugeot Zenith-s blokadom ide 75kmh?

<< < (4/5) > >>

Peksy:

--- Citat: marac90 - 23 Svibanj, 2013, 16:00:49 ---
--- Citat: neos 123 - 23 Svibanj, 2013, 15:58:50 ---napravi vecu blokadu...tj siri prsten

--- Kraj citata ---

ma nema on prsten kao blokadu nego onaj limeni poklopac koji se u variomat zasarafi na 3 sarafa i to je to....  :dontknow:

--- Kraj citata ---
hahahahah nie ti to blokada,to ti sluzi samo da se vario ne raspadne kad ga stavljas skidas,inace radi skroz normalno ;)

Drnda:
peksy, nisi bas u pravu, ja sam tako par sfova i jet forcea blokirao za tehnicki... taj limeni dio sluzi da se nemoze vario otvoriti do kraja, tj nemoze na sliderima izici nego do odredjenog stupnja (50kmh)
autoru teme...
imas li mozda neki auspuh ili slicno.. ako imas, onda definitivno nemoze taj prsten drzati brzinu 50, i frendu na sf2 i yasuni r sa 7mm blokadom je zavrtio 72

Peksy:

--- Citat: Drnda-1 - 23 Svibanj, 2013, 23:38:46 ---peksy, nisi bas u pravu, ja sam tako par sfova i jet forcea blokirao za tehnicki... taj limeni dio sluzi da se nemoze vario otvoriti do kraja, tj nemoze na sliderima izici nego do odredjenog stupnja (50kmh)
autoru teme...
imas li mozda neki auspuh ili slicno.. ako imas, onda definitivno nemoze taj prsten drzati brzinu 50, i frendu na sf2 i yasuni r sa 7mm blokadom je zavrtio 72

--- Kraj citata ---
hmmm mozda je onda to nesto drugacije,ima san par varia to e samo slluzilo da se ne raspadne tj kugle ispadnu a otvara se skroz

Drnda:
ja imam jos 1 ili 2 blokade.. znam da skipper vario ili nezz koji BB ima taj limic isto, ali nema funkciju usporavanja nego samo protiv toga raspadanja pri rastavljanju valjda..

igor.sb:

--- Citat: Drnda-1 - 23 Svibanj, 2013, 23:46:41 ---ja imam jos 1 ili 2 blokade.. znam da skipper vario ili nezz koji BB ima taj limic isto, ali nema funkciju usporavanja nego samo protiv toga raspadanja pri rastavljanju valjda..

--- Kraj citata ---

na pezoli blokada, na ostalima zajedno s gumicom da ne baca mast okolo unutar bloka

--- Citat: marac90 - 23 Svibanj, 2013, 16:15:25 ---nisam ga vozio bez blokade jer sam dosta stvari tek nabavio... a to kaj ide na tehničkom 70 posalji nekog kog znas iz Zgb da dode do mene dam ti adresu pa ako ne vjerujes da se uvjeris... znam da je smijesno i nemoguće al eto zasto bi sr#o ak mi je u interesu da rijesim taj tehnički...  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
nitko nije rekao da seres ja se samo pitam, i nismo djeca te fore dođi da se uvjeris bla bla  :dontknow: :dontknow: :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju