Ostalo > Chat house
RING (suceljavanje korisnika)
Punisher:
--- Citat: wyeshtitza - 24 Studeni, 2006, 14:48:54 ---
--- Citat: Sugi car - 24 Studeni, 2006, 13:54:34 ---Filip,di si? :laughing9:
--- Kraj citata ---
gle ovog nabrijanka, svadil bi se... :laughing7: :laughing7: :laughing7:
ajmo, ko oće rundu samnom, evo smije i razlog i temu svadje odabrat... aj aj aj! :glasses9:
--- Kraj citata ---
Svađa ??? ... s tobom :icon_scratch: ... ajmo rađe na kavu :laughing7:
Mr J:
Vidim da ovdje ima netko nesto protiv mene, pa ajde izjasni se... Cekam... Jos bolje cemo to rijesiti mano to mano, na ulici... bacit cu ti pajser u kotace... Uhhh... :sut_u_jaja: :violent1: :boxing: :odj:
wyeshtitza:
--- Citat: Mr J - 06 Prosinac, 2006, 14:02:56 ---Vidim da ovdje ima netko nesto protiv mene, pa ajde izjasni se... Cekam... Jos bolje cemo to rijesiti mano to mano, na ulici... bacit cu ti pajser u kotace... Uhhh... :sut_u_jaja: :violent1: :boxing: :odj:
--- Kraj citata ---
s kim se ti kolješ? nisam u toku očito =) :dontknow: :drunken_smilie: :glasses2: :glasses9: :frajer:
wyeshtitza:
--- Citat: Punisher - 25 Studeni, 2006, 18:01:21 ---
--- Citat: wyeshtitza - 24 Studeni, 2006, 14:48:54 ---
--- Citat: Sugi car - 24 Studeni, 2006, 13:54:34 ---Filip,di si? :laughing9:
--- Kraj citata ---
gle ovog nabrijanka, svadil bi se... :laughing7: :laughing7: :laughing7:
ajmo, ko oće rundu samnom, evo smije i razlog i temu svadje odabrat... aj aj aj! :glasses9:
--- Kraj citata ---
Svađa ??? ... s tobom :icon_scratch: ... ajmo rađe na kavu :laughing7:
--- Kraj citata ---
ovo je topik za fajtove, ne pozive na kave i sl. ;D :hello:
offaš =)
Mr J:
--- Citat: wyeshtitza - 06 Prosinac, 2006, 17:38:20 ---
--- Citat: Mr J - 06 Prosinac, 2006, 14:02:56 ---Vidim da ovdje ima netko nesto protiv mene, pa ajde izjasni se... Cekam... Jos bolje cemo to rijesiti mano to mano, na ulici... bacit cu ti pajser u kotace... Uhhh... :sut_u_jaja: :violent1: :boxing: :odj:
--- Kraj citata ---
s kim se ti kolješ? nisam u toku očito =) :dontknow: :drunken_smilie: :glasses2: :glasses9: :frajer:
--- Kraj citata ---
S nekim tko se upeca! Hoces ti?!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju