Ostalo > Chat house
RING (suceljavanje korisnika)
mrcina:
nečeš ti sa njom imam ja fajt ali nikako da odgovori
wyeshtitza:
--- Citat: mrcina - 07 Prosinac, 2006, 09:00:27 ---nečeš ti sa njom imam ja fajt ali nikako da odgovori
--- Kraj citata ---
s kim pak ti imaš... c c cja mislila da sam ja glavna fajterica po forumima al očito bijah u krivu... iako.... bi vi vidli vraga da mi je moja micica tu... =) hehhehehehehe :jumping: :visi: :invasion: :joks:
Mr J:
--- Citat: wyeshtitza - 07 Prosinac, 2006, 10:23:37 ---
--- Citat: mrcina - 07 Prosinac, 2006, 09:00:27 ---nečeš ti sa njom imam ja fajt ali nikako da odgovori
--- Kraj citata ---
s kim pak ti imaš... c c cja mislila da sam ja glavna fajterica po forumima al očito bijah u krivu... iako.... bi vi vidli vraga da mi je moja micica tu... =) hehhehehehehe :jumping: :visi: :invasion: :joks:
--- Kraj citata ---
Kaj micica nije uz tebe :sign020:
mrcina, mozemo u troje... (svaditi se)
wyeshtitza:
--- Citat: Mr J - 07 Prosinac, 2006, 10:26:19 ---
--- Citat: wyeshtitza - 07 Prosinac, 2006, 10:23:37 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Kaj micica nije uz tebe :sign020:
mrcina, mozemo u troje... (svaditi se)
--- Kraj citata ---
micica ti je jedna kokoš s kojom se koljem okolo po forumima... inače nick joj je "tia" tak da ak vidiš negdi da ju gazim ne brini, navikla je =)) :headbang: :headbang: :glasses9: :glasses2: :frajer:
Mr J:
Ma ti koljes nju po forumima?! Ne vjerujem, ti si slabic, ti si dobricaa... :laughing7: :laughing7:
To se ti pravis jaka a zapravo nisi... Htjela bi biti ali nemozes... :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju