Ostalo > Chat house

RING (suceljavanje korisnika)

<< < (3/409) > >>

wyeshtitza:

--- Citat: mrcina - 24 Studeni, 2006, 15:57:00 ---ti buš tema,nego buš uzela člansku iskaznicu ili ne

--- Kraj citata ---

:glasses9: ti to meni?

ak treba dat broj moba onda niš, to je prevrijedna info. da bi je se nkai dokopali =) :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy9:

filiplatinovicz:

--- Citat: Sugi car - 24 Studeni, 2006, 13:54:34 ---Filip,di si? :laughing9:

--- Kraj citata ---

??? :old: :jerk:

mrcina:

--- Citat: wyeshtitza - 24 Studeni, 2006, 17:57:19 ---
--- Citat: mrcina - 24 Studeni, 2006, 15:57:00 ---ti buš tema,nego buš uzela člansku iskaznicu ili ne

--- Kraj citata ---

ak treba dat broj moba onda niš, to je prevrijedna info. da bi je se nkai dokopali =) :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy9:

--- Kraj citata ---

vidi se tko nečita postove,ma koji f***** tel.broj.
ime i prezime,kompletna adresa sa ptt brojem,i slikica i to sve pošalješ meni na pm i nitko to nevidi osim mene i eladia kojem kad skupim sve podatke od svih koji trebaju dobiti iskaznicu pošaljem.
jesi zadovoljna ili zadovoljan.

wyeshtitza:

--- Citat: mrcina - 25 Studeni, 2006, 08:19:38 ---
--- Citat: wyeshtitza - 24 Studeni, 2006, 17:57:19 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

vidi se tko nečita postove,ma koji f***** tel.broj.
ime i prezime,kompletna adresa sa ptt brojem,i slikica i to sve pošalješ meni na pm i nitko to nevidi osim mene i eladia kojem kad skupim sve podatke od svih koji trebaju dobiti iskaznicu pošaljem.
jesi zadovoljna ili zadovoljan.

--- Kraj citata ---

lol, zadovoljan sam :laughing6:

mrcina:
i onda gdje su podaci i slikica

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju