Općenito > Servisi
Vaša iskustva sa servisima u Zg.
steeef:
bezveze su prepucavanja ko i obicno..
ko i savjeti tipa stavi karb na ditech ako se pita za srvisiranje.
ali kak god bilo na kraju su modovi krivi za sve.
kakvi clanovi takvi modov ::)
rs50e9:
jbg modovi vise je bilo usmjereno na drzavu
kad moram 90 posto vremena vozit skut a ne pravi auto na zadnji pogon radi benzina
sto se tice fusanja
posao napravio s covjekom koji radi 50godina na hrt, struka mu je lemljenje tak da ti je prica svizac zamotao cokoladu
cink gore na jednu i drugu pa lem pa cink pa termo buzur pa veci termobuzir pa izolirka i to ona kricavo zelena-zuta da se svi cude
takodjer ako netko mislis da je kurbla karburator plus drago mi je radi njega
da je tako kod mene uzeo bi thyphoona ili kak se vec pise i smrdio na dvotaktol na kilometre
ovako sam uzet skuter za kojim se ljudi okrecu a dah zastaje :toothy9:
radi se o vrhu kriku tehnologije direkto ubrizgavanje.
dakle opet se savjetuje stavi karb laksi servisi itd
wtf?!
i bas mi je drago da se brine dal bu do biograda isao. vec sam do vz i natrag bio.
daRio:
Pohvala iskusnom strujiću,jako pedantno odrađen posao. :icon_thumright: :icon_thumright:
rs50e9:
--- Citat: daRio - 29 Rujan, 2013, 13:34:11 ---Pohvala iskusnom strujiću,jako pedantno odrađen posao. :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ma covjek popravlja sve na hrtu sto se tice lemljena dakle kamere od par desetaka tisuca eura i izvlaci ih
iskreno mislim da je ovo sad na ditechu bolje neg orginal (trazio sam i orginal na heizelovoj al samo komplet struju za ditecha imaju 1200kn)
jedina trenutacna mana(dugorocna) je koliko je lem otporan na vibracije i ta presavijanja? mozda nie mana al me muci to, jer zica je zica savitljiva je
inace zato i ima vise termo buzira i vise izolirke prije i poslje lemada se giba svuda, samo ne na lemu
colemajster:
Da bezveze ne otvaram novu temu pital bum tu:
Di ima u Zg ili blizoj okolici kvalitetan servis?
Imam dva skuta oba su neregana i treblo bi ih pregledati, eventualno popraviti ili pocistiti kaj treba i pripremiti za regu.
Doma na žalost nemam mjesta niti previse alata a kmoli znanja da to radim sam pa trebam nekog ko se kuzi.
Nije mi bitno da li je to ovlašteni servis, registrirani servis ili neki forumas radi to doma u garazi samo da se napravi kako treba.
Bilo kakav info je dobrodosao, ako je bed objavit to u temi moze i na PM kontakt ili nekaj slicno....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju