Općenito > Servisi
Vaša iskustva sa servisima u Zg.
anabellas:
--- Citat: Grale - 21 Svibanj, 2013, 21:09:04 ---Jel to onaj deda malo dalje od okretišta? :icon_biggrin:
Jednom sam zalutal kod njega i kupil Maloosi rolnice za 5 ili 6 banki :toothy10:
Čudan je lik, gleda v križ i ima cucka u dućanu/radioni, al vele da je dobar, i da dobro odere po đepu :laughing7:
--- Kraj citata ---
to je taj kaj male schnauzere ko ja ima ;D
uvjek je bio "neljubazan" sve dok nije cuo da imam cucka kakve on ima haha
jednom mi se zamjerio reko mi je da je servis 100kn manje neg kaj je fakat kosto jer je "mislio da imam 2t a ne 4t" a sve sam mu reko..
tako da to je srednja zalost , nema nego si sam slagat il dat nekom ko nije servis
Corector:
Problem je s ditechom kaj ima vec 11 god. A da bi napravio postenu generalku i sve izmjenio, treba ti 500€ ako ne i više recimo s pumpom koja je sama oko 220€. Ovako moraš moliti boga da ti nešto ne rikne nakon toliko godina.
Servis Horvat: čovjek filozofira i kada nije u pravu, iscrpi ti svu energiju filozofoiranjem da na kraju nemreš riječ izustiti niti imaš snage odpeljati motor od njega, tako da se samo pokupiš doma ili pozoveš nekoga da te odveze. Kasnije kada se oporaviš i dodješ po motor slijedi novi šok, naplati ti sve uredno što je u redu, ali pobogu ovo nije Njemačka da možeš pošteno istresti kesu. Zato najviše radi s ozbiljnim ljudima, i penzićima.
balki:
Kod Horvata sam u dva navrata probo kupit neke sitnice zato sto je blizu i oba puta sam izasao plav oko vrata... Od tada njegov most vise preci necu.
Tomi_ZG:
Horvat je kreten,svi ovlašteni su nakupina govana
Grale:
--- Citat: Corector - 03 Listopad, 2014, 12:19:22 ---Problem je s ditechom kaj ima vec 11 god. A da bi napravio postenu generalku i sve izmjenio, treba ti 500€ ako ne i više recimo s pumpom koja je sama oko 220€. Ovako moraš moliti boga da ti nešto ne rikne nakon toliko godina.
Servis Horvat: čovjek filozofira i kada nije u pravu, iscrpi ti svu energiju filozofoiranjem da na kraju nemreš riječ izustiti niti imaš snage odpeljati motor od njega, tako da se samo pokupiš doma ili pozoveš nekoga da te odveze. Kasnije kada se oporaviš i dodješ po motor slijedi novi šok, naplati ti sve uredno što je u redu, ali pobogu ovo nije Njemačka da možeš pošteno istresti kesu. Zato najviše radi s ozbiljnim ljudima, i penzićima.
--- Kraj citata ---
Ma daj kojih 500 eura? Na 30000 zamjenis ležaje, semeringe, radilicu i karike i to je max 200 eura.
I nek je posel do 100. Kakva pumpa goriva na generalki, kaj se imaš molit bogu da bu riknulo? Pričaš gluposti, očito nikad nisi imal takav skuter ili ako si imal, vozil si ga očito mehoju koji popravlja kosilice na servis.
Generalka ko generalka košta ko i na svakom drugom skuteru.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju