Općenito > Servisi
Vaša iskustva sa servisima u Zg.
rs50e9:
--- Citat: Tomi_ZG - 23 Rujan, 2013, 20:46:16 ---
--- Citat: rs50e9 - 23 Rujan, 2013, 19:52:36 ---ovim putem zelim zahvalit tomyzgb na pravim i kvalitetnim savjetima s kakvim bi se pravi svecki forum mogao pohvalit.
--- Kraj citata ---
U Zagrebu očito ne postoji majstor za diteha al postoji za tebe jedna žuta ustanova na zapadnom dijelu grada pa mislim da bi bilo u redu da se naručiš na pregled :icon_thumright:
Vidim da kenjaš i u jednoj drugoj temi,ja nisam mislil niš loše nit mi je bila namjera nekog(tebe) jebat u mozak kak ti misliš,al ti očito imaš problem pa si se našel uvrijeđen,al sve ok,čul sam da čovjek kad-tad prolupa vozeći diteh.
--- Kraj citata ---
hahaha ma sve 5
inace na forumim sam za bmw strani bimmer i za jahte isto strani
i tvoje izjave tipa vrapce, i ovo vrijedjanje da prolupam jer vozim ditecha
ti odmah ide ban na 3 dana min
al jos si dete pa ces naucit a relano i ovo je rvacka kakava zemlja takvi i modovi valjda :)
kuzim ja da si ti htio pomoc odmah iz prvog posta
al ti ne kuzis da si obican spamer koji je morao nesto zaspamat.
inace kultura potice od doma, isto tako prenosis je i tu.i cijeli zivot ces je nosit s sobom
ova javna prozivanja za vrapce cu ti oprostit, a ako neces da ti oprostim slobodno se javi na 099/7065138
a najbitnije je sto ti idalje nisi insta naucio prozivas ditech i da nema mehanicara ja ovo solo slozim a tvoj zadnji komentar je cujem da kad tad prolupas vozeci ditecha
jel vidis ti tu ironiju ili da ti je nacrtam?
rs50e9:
--- Citat: Tomi_ZG - 23 Rujan, 2013, 20:46:16 ---
--- Citat: rs50e9 - 23 Rujan, 2013, 19:52:36 ---ovim putem zelim zahvalit tomyzgb na pravim i kvalitetnim savjetima s kakvim bi se pravi svecki forum mogao pohvalit.
--- Kraj citata ---
U Zagrebu očito ne postoji majstor za diteha al postoji za tebe jedna žuta ustanova na zapadnom dijelu grada pa mislim da bi bilo u redu da se naručiš na pregled :icon_thumright:
Vidim da kenjaš i u jednoj drugoj temi,ja nisam mislil niš loše nit mi je bila namjera nekog(tebe) jebat u mozak kak ti misliš,al ti očito imaš problem pa si se našel uvrijeđen,al sve ok,čul sam da čovjek kad-tad prolupa vozeći diteh.
--- Kraj citata ---
i molim te mi objasni zakej sve krivo shvacas
ja pitam za mehu ti mi kazes sta kazes,ja kazem e jbg nemoj tako daj mi nade lazi, ti opet udri prodaj stavi karb itd
a ja sam samo pitao za mehanicara
a ti si puno toga napisao a apsolutno nisi nista rekao
ne borim se ja protiv tebe, nego protiv takvih poput tebe koji je oldschool forum pun pa bmw forum pun a ovdje nisam jos siguran
mislim vrlo je jednostavno ako nekej znas reci ako nesto mislis da znas, radje i dalje misli. ti si jedini koji stoji iza toga posta. sebe prikazujes
Tomi_ZG:
Ovo za spamera neću komentirat,to mogu i modovi i članovi na ovom forumu potvrdit.
I nisam ja nikakvo dete i zaboli me za tvoj oprost i broj mobitela,imam i pametnijih stvari u životu.
Nikad nisam s nikim na forumu imal problema al ti si mi digo tlak jer si provokator,kakvi su to takvi poput mene na oldskul forumu,ne poznaš me zato ne seri,il na bimmer i jahta forumu nemaš kog zajebavat pa si našo mene.
Sad kad si doktoriro diteha otvori servis.
rs50e9:
--- Citat: Tomi_ZG - 23 Rujan, 2013, 21:20:36 ---Ovo za spamera neću komentirat,to mogu i modovi i članovi na ovom forumu potvrdit.
I nisam ja nikakvo dete i zaboli me za tvoj oprost i broj mobitela,imam i pametnijih stvari u životu.
Nikad nisam s nikim na forumu imal problema al ti si mi digo tlak jer si provokator,kakvi su to takvi poput mene na oldskul forumu,ne poznaš me zato ne seri,il na bimmer i jahta forumu nemaš kog zajebavat pa si našo mene.
Sad kad si doktoriro diteha otvori servis.
--- Kraj citata ---
pa tocno to ima bitnijih stvari od oprosta prepucavanja isto tako i od postova od nis koristi
svi smo shvatili bit
samo neznam tocno s cime sam ti uspio dignut tlak
i u pravu si ovo za poput tebe na ostalim forumima, jer stvarno niti te znam ovako virtualno a kamoli live,prerani zakljucak. isto kao mozda i tvoj da stavim karb
uglavnom ja preporucam jedan ledeni paulaner i dobar skunk, i za mene i za tebe. a i drugi mogu berba je bila :headbang:
SF2 Freak:
Ja prešo na karb to ti je ipak sigurnije. Lakši popravci , jeftiniji djelovi , i manje živaca treba za popravak i imaš kurblu . Sad sa ovak sfušarenim ditekom odi do Biograda i nazad.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju