Općenito > Servisi

Vaša iskustva sa servisima u Zg.

<< < (5/14) > >>

rs50e9:

--- Citat: Grale - 22 Rujan, 2013, 14:09:12 ---Koda ga ovlašteni ne bi znal složit,ali je problem dok se vlasniku veli,otišel regulator pritiska goriva, on se jedino u kompletu sa z.injectorom more kupit,košta skoro 1000 kn i recimo 2 radna sata(bubam napamet) još.
I onda sernjava po servisu kak deru s cijenama.
A da ga odvedes u moto mondo i spreman si odrjesit kesu za nove dijelove, siguran sam da bi skuter bil složen, a ako hoćeš rabljene dijelove i jeftiniji popravak,onda pravac nekom mehi...

--- Kraj citata ---

pa to je ok, ako mi dijagnosticira za radni sat,dva max max i znam na cemu sam
trezim onda novo italija rabljeno karambol itd

rs50e9:
ovim putem zelim zahvalit tomyzgb na pravim i kvalitetnim savjetima s kakvim bi se pravi svecki forum mogao pohvalit.
drago mi je da se i dalje zeli pomoc. al spamera koji samo tipkaju ajme meni

uglavnom zica je bila u prekidu kod zelen dizne, jer preko graba se grebala o tvrdi plastiku(zastitu za zice)

i to je sve naknap pa sam samo skemijao i sve sljaka
zanima me jel netko ima taj jack ili kabel ili jel netko zna i voljan je izvuc nove zice iz konektora to je pokriveno onim plavkastim silikonom

rs50e9:

mislim da se na zadnjoj najbolje vidi

rs50e9:
eto
puklo je skroz kod konektor par milimetara
inace kad skut ide s nogara dole i po grabama bas ta zastitan plastika(koju sam razrezao) reze po zicama ima izolira cent dva unatraga da su barem jos malo stavili ili do kraja ovo se ne bi desilo

uglavom luster klemice ne stanu tu, spajalice isto, a i ove zicice su tanke
jel zna neko nekog elektricara koji moze iz konektora izvuc nove zice
nisu zalivene silikonom kao moduli u autima
al su oblozene plavim silikonom gjde ulaze zice u konektor a sami konektoru unutra ima neki narandjasti silikon, dobro je to tvornicki napravljeno

ili neka druga solucija.
inace i inejction check mi je znao svjetlit sada vise uopce ne
i gle cuda svjecica nie vise crna

Tomi_ZG:

--- Citat: rs50e9 - 23 Rujan, 2013, 19:52:36 ---ovim putem zelim zahvalit tomyzgb na pravim i kvalitetnim savjetima s kakvim bi se pravi svecki forum mogao pohvalit.

--- Kraj citata ---
U Zagrebu očito ne postoji majstor za diteha al postoji za tebe jedna žuta ustanova na zapadnom dijelu grada pa mislim da bi bilo u redu da se naručiš na pregled  :icon_thumright:
Vidim da kenjaš i u jednoj drugoj temi,ja nisam mislil niš loše nit mi je bila namjera nekog(tebe) jebat u mozak kak ti misliš,al ti očito imaš problem pa si se našel uvrijeđen,al sve ok,čul sam da čovjek kad-tad prolupa vozeći diteh.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju