Općenito > Servisi

Vaša iskustva sa servisima u Zg.

<< < (4/14) > >>

rs50e9:

--- Citat: Tomi_ZG - 22 Rujan, 2013, 12:47:54 ---Gle pomiri se s tim,kaj da ti velim,nisi jedini s tim problemom,dobronamjeran savjet pošto se ne kužiš riješi ga se jer ovak samo gubiš živce i pare i puko buš kad-tad,il ga prebaci na karb  :icon_thumright:
I na karb skuterima nisu problem veći servisi i takve stvari,diteha jednostavno treba kužit i znat ga u dušu.

--- Kraj citata ---

znaci i ti mi savjetujes izbjegavanje problema, tj da zaobidjem
cek zakej da prodajem skuter s kojim sam presao 21tisucu bez problema, isao od zagreba do biograda i natrag s njim
i u svih ovih 10god(prvi vlasnik) mi trosi 2litre
kazes naserafi karb i nek trosi 4 litre dimi plavo iza   :)

nhf kuzim ja dobronamjeran post sve 5, zelis pomoc da mi ukazes da nema tog mehe koj se kuzi u ditecha
al meni treba optimizma naddeee,, lazi mi

u svakom slucaju ni izvan moje glave na pameti mi nije prodavat skut koji me toliko sluzio nikad padano i niti jedne crtice

imam za sada dva rjesenja jedno je mehanicar u benkovcu a drugo u koprivnici dobio sam info da samo ta dva meha su ziher. tako ce i bit al po zimi
sada ima toplih dana skuter je samo poceo zezat preko noci, mora se na berbu u varazdin kako doc do tamo iduci vikend
a toplih dana ce jos biti
dakle mislio sam otic do kolko tolko nekoga tko se kuzi, jer svjecica bude crna ubrzo. dakle previse benge.iz kojeg razloga nek mi on kaze, mozda je sitnica. a mozda ce i ici generala al ne bih bas rekoa posot frend ima istog isto 2003 godina samo je on preso 40tisuca km ,bez problema

rs50e9:
i daj mi pliz pojasni molim te svoju teoriju "posto se ne kuzis"
dakle idemo s predpostavkom da se ja ne kuzim, sve 5

al tko se kuzi grale ivek lenko i pokoji koji je radio u ovlastenom servisu
dakle po tebi samo oni mogu ima ditecha
a mi ostali da prodamo ili samo ja nesto krivo shvatio ;D ili da se prebacimo na karb

daRio:

--- Citat: rs50e9 - 22 Rujan, 2013, 13:39:28 ---i daj mi pliz pojasni molim te svoju teoriju "posto se ne kuzis"
dakle idemo s predpostavkom da se ja ne kuzim, sve 5

al tko se kuzi grale ivek lenko i pokoji koji je radio u ovlastenom servisu
dakle po tebi samo oni mogu ima ditecha
a mi ostali da prodamo ili samo ja nesto krivo shvatio ;D ili da se prebacimo na karb

--- Kraj citata ---

Tomy Zg ti je možda malo pregrubo sročio tekst ali istina ponekad boli i teško ju je prihvatiti.
Svakim danom je sve manje znalaca za skutere jer u tome prvenstveno nema love a mlada ekipa nema od koga naučiti i to kaj nauči je uglavnom površno. Neki su naučili ali kao što rekoh,malo ih je i neki čak nisu na forumu ili ako jesu neda im se sa svime igrati jer imaju svoj krug mušterija,rade dva posla pa i ne stignu i tko zna koji su razlozi.
I sam znaš da je to specifičan motor sa puno siz+tnica koje treba znati i tu automatski ima više posla oko toga i to je jedan od razloga zašto se mnogi sa time neće zezati i zašto ti je Tomy predložio prebacivanje na karb.
Btw,na PM ti šaljem info tko bi ti mogao pomoći pod uvjetom da si iz Zg.

rs50e9:
ma skuzio sam ja sta mi se zeli rec
al eto nekako logika ne dozvoljava
ako mi jedan kompic skuzi pomogne popravi
ja imam prostor imam i firmu i nesto sitno kapitala. pa ako je voljan mozemo i u biznis
jer ako nema servisera a ima problema(a svi tvrde da je ditech problem), tu vidim samo mjesto za zaradu  :) i zadovoljne vlasnike srki

Grale:
Koda ga ovlašteni ne bi znal složit,ali je problem dok se vlasniku veli,otišel regulator pritiska goriva, on se jedino u kompletu sa z.injectorom more kupit,košta skoro 1000 kn i recimo 2 radna sata(bubam napamet) još.
I onda sernjava po servisu kak deru s cijenama.
A da ga odvedes u moto mondo i spreman si odrjesit kesu za nove dijelove, siguran sam da bi skuter bil složen, a ako hoćeš rabljene dijelove i jeftiniji popravak,onda pravac nekom mehi...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju