Općenito > Servisi
Vaša iskustva sa servisima u Zg.
Etore:
Pozdrav Steeefu, puno mi je pomogao i savjetima... :toothy9: fala
rs50e9:
i gdje onda servisirat ditecha u zgb?
barem dijagnozu? pa eventualno sta bi trebalo zamjenit,tko je strucnjak?
Tomi_ZG:
--- Citat: rs50e9 - 22 Rujan, 2013, 12:13:52 ---i gdje onda servisirat ditecha u zgb?
--- Kraj citata ---
Na žalost nigdje,il postat sam svoj majstor il ga se riješit,pošto neznaš sam bolje ovo drugo :icon_thumright:
rs50e9:
--- Citat: Tomi_ZG - 22 Rujan, 2013, 12:29:35 ---
--- Citat: rs50e9 - 22 Rujan, 2013, 12:13:52 ---i gdje onda servisirat ditecha u zgb?
--- Kraj citata ---
Na žalost nigdje,il postat sam svoj majstor il ga se riješit,pošto neznaš sam bolje ovo drugo :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
pa ovo kao da me je netko kamenom pogodio u glavu, jednastavno nemre biti tako
dakle servise radim sam svjecie filteri cistic casicu, skuter je poceo trokirat nekad se ugasit kad ide ide identicno kao prije, isto sam napravio svjecica filteri casice
dakle sad nekoga trebam za dalje, iz vrlo jednostavnog razloga da je na karburator sve bi solo poslozio. uglavnom pente servisiram dvotaktne nema tu sta
al s ditechom ne zelim ni zapocet, sitni injektori pol djelova od plastike sve dihtung gumice.
mogu ja pocet sve dole sve gore
al stvarno mislim da je jednostavnije da dodjes kod nekoga i krene 3 stvari eliminirat i naravno iz iskustva pogodi
kaj sad bum dobio savjet kui novi set za 900 1000kn injektore ipritisak ili ga prodaj ili prebaci na karb
dakle trebam nekoga tko se kuzi kolko tolko onda u ditechu ako jednostavno nema pravog mestra
di vi odfurate skutere na malo vece servise
Tomi_ZG:
Gle pomiri se s tim,kaj da ti velim,nisi jedini s tim problemom,dobronamjeran savjet pošto se ne kužiš riješi ga se jer ovak samo gubiš živce i pare i puko buš kad-tad,il ga prebaci na karb :icon_thumright:
I na karb skuterima nisu problem veći servisi i takve stvari,diteha jednostavno treba kužit i znat ga u dušu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju