Općenito > Servisi
Vaša iskustva sa servisima u Zg.
3alfa3:
--- Citat: Grale - 21 Svibanj, 2013, 21:09:04 ---Jel to onaj deda malo dalje od okretišta? :icon_biggrin:
Jednom sam zalutal kod njega i kupil Maloosi rolnice za 5 ili 6 banki :toothy10:
Čudan je lik, gleda v križ i ima cucka u dućanu/radioni, al vele da je dobar, i da dobro odere po đepu :laughing7:
--- Kraj citata ---
Mislim da je to taj ;D
Jedino ne znam s koje strane gledas. Cini mi se da je on prije okretista ako ides prema zapadu
Etore:
Je da to je taj, i ima pesa u dučkasu a uz potok mu je radiona/dučan. I ja sam čuo da dere po cijenama na netu ima svoju stranicu i on računa probnu vožnju na tvom skutu. Jebi ga ako ga već složi kako ti ga može predati a da ga nije probao. Svašta si dozvoljavaju ti "majstori" mislim da je 50kuna za đir. Da, i još ako ti ga ne složi isti dan onda plaćaš ležarinu po danu, (a možda i po satu). To sam pročitao na njegovoj stranici, pa sam mislio dali je netko nešto radio kod njega...??
Ne nemojte me krivo shvatit, ne misli pljuvati po čovjeku nego se čudim iz cjenika, a i zanima me dali ima zadovoljnih muštreija.... ???
Tomi_ZG:
Bil sam ja par puta kod Horvata al prije par godina,i on je po meni fušer,previše je sklon filozofiranju i kad mu veliš da nekaj hoćeš tak on dalje tupi po svom i to me nervira,i strgal mi je kopču na prednjoj masci di se toči antifriz,dan danas mi zuji plastika zbog toga nabijem ga.
Etore:
--- Citat: Tomi_ZG - 21 Svibanj, 2013, 21:40:22 ---Bil sam ja par puta kod Horvata al prije par godina,i on je po meni fušer,previše je sklon filozofiranju i kad mu veliš da nekaj hoćeš tak on dalje tupi po svom i to me nervira,i strgal mi je kopču na prednjoj masci di se toči antifriz,dan danas mi zuji plastika zbog toga nabijem ga.
--- Kraj citata ---
Ok. Fala ti na vrijednim informacijama, ja sam čul da radi sam i da pol toga ne stigne, i da, puno filozofira...
Grale:
Dovedi ga u servis u kc, ovlašteni piaggio također, nije ti daleko, a kvalitetan posel se bude odradil :icon_thumright:
Steeef je glavni meho za skutere/motore tam, više ti netrebam reć :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju