Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
Gdje kupiti remen i par sarafica za koje sam vidio da nedostaju?
Koja je razlika između variomata Malossi Multivar MHR i Malossi Multivar ?
Citat: robyakarider - 12 Srpanj, 2016, 20:18:45Citat: corky19 - 11 Srpanj, 2016, 15:40:09Koja je razlika između variomata Malossi Multivar MHR i Malossi Multivar ?mhr je oversizeI može se koristit s originalnim stražnjim polutkama ?
Citat: corky19 - 11 Srpanj, 2016, 15:40:09Koja je razlika između variomata Malossi Multivar MHR i Malossi Multivar ?mhr je oversize
Trebam odvest VX na regu pa prije toga i na tehnicki jel,interesira me sad,zadnja guma je losa pravo,stizu mi u subotu sad gume pa ocel biti zafrkancije ako sada idem na tehnicki sa losom zadnjom gumom?
Citat: Marko^^ - 13 Srpanj, 2016, 14:11:27Trebam odvest VX na regu pa prije toga i na tehnicki jel,interesira me sad,zadnja guma je losa pravo,stizu mi u subotu sad gume pa ocel biti zafrkancije ako sada idem na tehnicki sa losom zadnjom gumom?Gdje ides na tehnicki? Jel u Brod, posto znam da ti je motor iz sb?
Citat: AutomaticA3MS - 13 Srpanj, 2016, 17:46:03Citat: Marko^^ - 13 Srpanj, 2016, 14:11:27Trebam odvest VX na regu pa prije toga i na tehnicki jel,interesira me sad,zadnja guma je losa pravo,stizu mi u subotu sad gume pa ocel biti zafrkancije ako sada idem na tehnicki sa losom zadnjom gumom?Gdje ides na tehnicki? Jel u Brod, posto znam da ti je motor iz sb?Idem u Cernu(Malu) posto je tamo motor prepisan.Guma je po sredi ćelava dok sa strana ima nekih ripni.Od isteka registracije je proslo preko 20 dana jel to problem isto sad posto onda ocul trebal novu tablcu i prometnu?
Pozdrav Luna nece da vergla na tipku, kad je pritisnem okrece se alanser i bendix ali ne okrece variomat molim pomoc
Pogledaj jel izbaci alnaser i jer hvata zubcekod variomata
Imam pitanje. Nekad mi se na skuteru guvernal jako teško okreće, onda ga okrenem par puta lijevo desno i opet bude normalno. Neki dan mi je tako zablokiralo dok sam skretao pa obzirom da može biti neugodno da pitam u čemu je problem da popravim. Radi se o novom Runneru 200
Koji je broj kljuca za skidanje matice sa kvacila vespe gts 250? Isto je kao na bevu nexusu sportcityju... triban oprugu skinuti...