Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
Pozdrav svima, imam skuter luna 50 vision i nepali na alanser znaci akumulator nov sve radi osim toga, na kurblu pali na zub a na alanser nece ni da zavergla kad stisnem prekidac?? Poslano sa mog SM-G903F koristeći Tapatalk
Može preporuka pločica prednjih i zadnjih za MC3? Neki dobar omjer cijene i kvalitete..
Peugeot vivacity 2001 godina, pri kočenju zadnjom koćnicom (bubanj) dešava mi se kao da se pakne zaljepe za bubanj, sajla se vrati ali kotać još ostane koćiti, promjenio sam pakne i sajlu i ostalo je isto?
Pitanje za 4t kinez tunere.Skoro prodah svoj pezu kojeg sam imao dugo godina i kako ostah pjesak kupim na brzinu nekog pokvarenog 4t 49ccm kineza za sicu. Model je pljunuti isti keeway f-act al se nekako drugacije zove. Ubacio sam mu 47mm kit,glava je serijska sa euro normom koju nisam blokirao,brega je takodje serijska,stavio sam neki kineski sportski vario koji btw radi odlicno,uopste nemam variranja u okretajim kroz ubrzanje i naravno i polutke su nove jer su se stare raspale i nov je remen 729. Rolice su 5gr a u karbu je dizna 78.Znaci fino to pali i radi na leru,u voznji se zaiste ne cuje ma milina al tanko vozi.Naberem ja nekih 70ak kmh al kilavo skroz,probavao sam rolne od 4.5gr al osjetim prevrtavanje. Sta imate za preporuciti da ga malo ozivim na gasu? Potrosnja mu je nekih 3.5 do 4 litra na 100km/h al punog gasa nonstop. Kad bi bolje isao mozda ne bi bio pod punim gasom stalno pa bi manje i trosio. Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Koje ulje ide u getribu za Vivacity? 80W90?
Danas sam slucajno primjetio jedan malo dublji ris na variomatu:https://postimg.org/image/6gc1n63lx/zanima me jel vario dao svoje ili ovo nije toliko strasno?
Zanima me kako bi se luna 50 vision ponasala sa leo vince zx auspuhom i kako bi trebalo stredit prijenos sa njim, za sad je luna serijska!