[/quote]
Već sam ti pobrisao bump, ali očito ne kužiš mig, pa da napišem odmah tebi i svima koji se tako ponašaju:
-Bumpanjem ovakvih stvari (posebno ti, nakon manje od dana) samo pokazujete koliko ste nestrpljivi klinci bez samokontrole, uz
jako izražen sebični dio osobnosti. Jer, vaša pitanja i interesi su sigurno bitniji od drugih, pa vam to daje za pravo da bumpate i
ZAHTJEVATE brži odgovor? Osobno, kada vidim ovakve bumpove, ne odgovorim, čak i ako znam točno i jednostavno rješenje
problema. A znam da nisam jedini takav, pa vi sad slobodno nastavite tjerati po svome.
Ovaj problem je jako izražen baš u ovoj temi, jer svi očekujete brzinska rješenja. Ako imate neko malo jače pitanje, koje zahtjeva
duži odgovor, a tema može sadržavati i podpitanja, otvorite temu u, za to predviđenom, podforumu. Ovako ste stvorili kaos u
jednoj od najboljih tema na forumu, do te mjere da si razmišljam kako bi mogao pobrisati svoje postove iz nje, da mi ne izljeće svaki
put kada se spojim na forum (kao i mnogima, tako je i meni shortcut na "Novi odgovori na vaše postove"). I onda vidim ovakve
nestrpljivce i prsnem...
[/quote]
cekaj ne razumijem sta smo vam mi klinci krivi
po ovome znaci da mi nebismo nista smijeli pitat.. samo vi "stariji iskusniji"
ne razumijem fkt, vi imate pik na mlađe ili sto, ako si mi vec pobriso bump mogao si odgvorit prvi put kad si vidio, jer sam vidio da namjerno nitko ne odgovara, svi ste preskocili moje pitanje pa sam naravno bump-ao