znači ovako imam problem s tim štelanjem prijenosa, znači, po meni
malaguti f15 2002 vodeno je..nema šta nisam zamjenio na tom skuteru, nema...osim getribe
danas sam opet probo ga složit i ne ide...ovaj mi je problem...vozim cca 20 km i onda se desi sljedeće...ima okretaje tj, ko da proklizava remen, probo s lakšim rolicama, promijenio remen, kvačilo, šušte kvačila, centralni, i danas polutke..heh i opet isto...danas mi je dopizdilo više, nemogu da odgonetnem šta je..uglavnom vrti al ne ide..i onda krene, p opet vrti...dovod benzina nije,očistio karburator(grunter 12mm) očistio filter zraka, danas šta sam primjentio je da je remen masan s strane bloka, znači ne poklopca od bloka nego bloka..i da mi je remen spaljen po desnoj strani kad gledaš odozgora tj,fiksna polutka po njoj gledam taj dio šta dira nju je spaljen, toliko da je ko žvaka, remen je dayco, stavio sam ga 24.11. po meni kao da remen se vrti, znači kad dodam gas, ja ga gledam propadne među polutke i kao da dotakne tu mast, i onda mast normalno digne na polutke i onda prebaci na variomat i onda samo klizi...eto to je moje mišljenje, remen je 747 - 16.6, al sad je 16.5 ili malo manji jer je dobio po p...
ako netko zna daj nek se javi jer ću se objesit