imam problem...puca mi unutar topa ona cjevka oko koje se mota vuna uglavnom sad bi opet trebao napravit novu sa 2cm sa svake strane bez rupa i po sredini napravit male rupice ili fleksericom rezove što bi bilo bolje? i ako opet bude pucao od čega se može stavti prigušivač na narda da paše ili uz malapripasavanja? paše li od mhr replice?
Skini top i pošalji mi, napravim ti to da više nikada ne pukne i pošaljem natrag...
Rad plati tako što ćeš pomoći nekome kome će zatrebati a poštarinu plati kešom
Materijal za cijev unutar topa imam ja, vune više nemam.
EDIT: Budući da sam se čuo na pm sa Lumpri-jem, evo, možda još kome pomogne odgovor koji sam njemu dao...Nabavi filter zraka od kamiona i rasturi ga. Papir baciš a onaj perforirani lim iskoristiš za tu cijev. Srolaš lim u cijev i zapecaš na par mjesta da drži lim u obliku kruga. Cijev neka ti bude duža od topa za cca 3 cm. Nakon toga. od istog lima izrežeš 3 ili 4 trakice tako da možeš napraviti otprilike ovo na toj cijevi:
http://postimg.org/image/ob9620u13/ Perforiranu cijev ostaviš dužu od topa i limića za držanje u centru zato da bi ju mogao uštekati u izlazni poklopac topa i u ulazni poklopac topa bez varenja, tako da uvijek možeš rastavljati top i mijenjati vunu a cijev će ti uvijek biti na mjestu i neće pucati jer neće biti varenja a neće imati kud jer je sve "na tijesno"