Moj je remen bio 18.7 na zadnjem mjerenju prije nekih 300-400km. Multic je podlozen sa 0.95mm sajbicom i bolcna je od seriskog varia znači nekih 1.2mm je podložen. 84gps mi je krajnja i to kad zalegnem. Uspravljen mi stoji na 8800rpm i ne moze dalje.
A kako si ti slozio topov vario? Sa 5.5 distancerom i serijskom bolcnom ili nekako drugacije. Jer moj topov(imam i njega kompletnog u kutiji) dodje sa 4mm distancerom i 1.7mm sajbicama podjeljenih na 0.9mm 0.5mm i 0.3mm i po manualu kad stavis sve sajbice na bolcnu tad je kao serijski prenos a kako ih stavljas iza kalote tako ga produzavas a bolcna je u mikron ista kao i serijska.
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
Uff onda multic ima pun k vecu krajnju.
Ja kako nemam tu podlosku od 4mm(a znam da ide) stavljena je 5.5mm serijska i na serijskoj bolcni je 0.5mm sajbica(isto ide i s 1mm i bez sajbice,samo je bez sajbice mrtav na startu)
Prije sam mjerio i tek od 1mm na vislje krene kratit prijenos,tako da je do 1mm najduzi moguci.Nisam pretjerivao sa sajbicama,jer nema mjesta radi te sire podloske.
Uglavnom na prijasnjem setupu,kad sam se s topa vratio na multivar,osjecaj je bio kao da imam 2ks vise,a start i krajnja su bili bolji na multicu bez podloski,nego top u bilo kojoj kombinaciji.