Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Blic pitanja
SrNeK:
ljudi... pomagajte... gear ulje za getribu iza na skuteru.... gy6 mašina.. dali može ić od auta obicno il moram baš kupovat litru ulja za getribu :S hvala :notworthy:
Peksy:
Moras kupit hipenol,mora bit ulje za getribu!
zemo323:
--- Citat: jony b. - 22 Svibanj, 2013, 13:41:46 ---....poz ekipa, molim vas koji remen ide na tgb r50x, serijala '09., neki mi kažu da ide od puga sf2, jel to istina? Na orginalnom ne pišu dimenzije nego samo: BANDO VS BELT za serijalu dugotrajniji kevlar ili obični i dali je kevlar potreban uopće? Hvala!
EDIT: novi sam u ovome, kako znam da je remen potrošen ili zrel za izmjenu, da mjerim šublerom širinu ili dok ide ide?
--- Kraj citata ---
Bando ide na Peugeota, izmjeri sirinu ako je 17mm ili manje promini ga. Mislim da ti nije potriba da vozis remen koji je potrosen pa da strepis kad ce puknut u voznji.
Bando ce bit ok za serijalu..
SrNeK:
--- Citat: Peksy - 22 Svibanj, 2013, 13:56:26 ---Moras kupit hipenol,mora bit ulje za getribu!
--- Kraj citata ---
kolko je najfaleše i koja je cijena i količina? :notworthy:
jony b.:
--- Citat: zemo323 - 22 Svibanj, 2013, 14:03:21 ---
--- Citat: jony b. - 22 Svibanj, 2013, 13:41:46 ---....poz ekipa, molim vas koji remen ide na tgb r50x, serijala '09., neki mi kažu da ide od puga sf2, jel to istina? Na orginalnom ne pišu dimenzije nego samo: BANDO VS BELT za serijalu dugotrajniji kevlar ili obični i dali je kevlar potreban uopće? Hvala!
EDIT: novi sam u ovome, kako znam da je remen potrošen ili zrel za izmjenu, da mjerim šublerom širinu ili dok ide ide?
--- Kraj citata ---
Bando ide na Peugeota, izmjeri sirinu ako je 17mm ili manje promini ga. Mislim da ti nije potriba da vozis remen koji je potrosen pa da strepis kad ce puknut u voznji.
Bando ce bit ok za serijalu..
--- Kraj citata ---
....e hvala, a jel zna netko dužinu možda?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju