Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Blic pitanja

<< < (15/2650) > >>

zemo323:

--- Citat: jony b. - 22 Svibanj, 2013, 16:00:12 ---
--- Citat: zemo323 - 22 Svibanj, 2013, 14:03:21 ---
--- Citat: jony b. - 22 Svibanj, 2013, 13:41:46 ---....poz ekipa, molim vas koji remen ide na tgb r50x, serijala '09., neki mi kažu da ide od puga sf2, jel to istina? Na orginalnom ne pišu dimenzije nego samo: BANDO VS BELT za serijalu dugotrajniji kevlar ili obični i dali je kevlar potreban uopće? Hvala!

EDIT: novi sam u ovome, kako znam da je remen potrošen ili zrel za izmjenu, da mjerim šublerom širinu ili dok ide ide?

--- Kraj citata ---
Bando ide na Peugeota, izmjeri sirinu ako je 17mm ili manje promini ga. Mislim da  ti nije potriba da vozis remen koji je potrosen pa da strepis kad ce puknut u voznji.
Bando ce bit ok za serijalu..

--- Kraj citata ---
....e hvala, a jel zna netko dužinu možda?

--- Kraj citata ---

duzina bando remena je 755x18x30  :icon_thumright:

dzeba:
E da pitam malo one sto vole skrabat i farbat :D

Moram ofarbat vilicu uzeo sam sprickit boju i lak
dali se radi isto kao kod plastika nanese se sprickit pa se osmirgla sa 1200vodobrusnim pa onda boja pa lak ?

jony b.:
@zemo323 fala  :icon_thumright:

SrNeK:
Peksy.. ulje riješeno.. cca 30 kn litra...

e sad ljudi hitno mi je pošto sutra idem po remen i dio...

QM125T-10D vidim da ima isto mašinu ko i baotian.. čuvenu gy6 X

e sad me zanima koji kelvar je u njoj.. i dal mi paše http://www.gy6-motor.de/gy6-139qma-139qmb-152qmi-157qmj/11-15-Input-shaft-15-teeth-125cc-GY6 to u BAOTIAN 125-t9 isto gy6...
te me zanima ako paše i onaj zadnji dio što je na radilici što stišće remen kao ventilator...

pomoć HITNA pošto sutra vec idem po to ako bude sve oke...   :help: :help:

te me usput onako zanima koja je razlika između 743-20-30 te 835-20-30 remenima...
dal bi oba pasala... pošto jedino što znam jest 20 širina... ostlalo ništa ... hvala unaprijed  :notworthy:

Anthrax:
koja velicina rolica ide na multivar?

edit: procitao sam negdje da ide 19x15.5 dali je to tocno?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju