Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Blic pitanja
tommy:
--- Citat: Matija97 - 22 Svibanj, 2013, 00:04:21 ---Kolko mi se cini to je sve minarelli i mislim da bi trebalo pasat,ja imam od srke i pasale su bez ikakvog prepravljanja i sl. al ako sam dobro shvatio tesko je nac tu aerox felgu da je za dobos :dontknow:
--- Kraj citata ---
a ne znam, ako nađem i ako budu pasale stavit ću od aeroxa, ako ne, idu od srke :icon_thumright: samo zna li itko pašu li 100% ove od aeroxa 100 da ne kupujem bezveze ???
Peksy:
Obe su 13 cola,tkd bi morale pasat,tj pasu 90%,ak0 nenades javi se iman ih ja par od srke ;)
njacte290:
--- Citat: Jurich - 21 Svibanj, 2013, 10:01:46 ---Pitanje u vezi tehnickog
Da li mogu proci tehnicki bez onog zadnjeg blatobrana kojeg imaju novi runneri, nrg??
Triba mi odgovor iz prve ruke
I dimenzije blokade za multivar su 20mm unutarnji fi, vanjski manje bitan al ajmo reci 30mm i debljina 8 mm?
--- Kraj citata ---
mene nisu pustili bez prednjeg blatobrana, otisao kuci stavio dosao nazad za 2 sata i onda prosao. još mi je prigovarao i rekao da se to nesmije i da je kazna 700kn ako me uhvati policija bez blatobrana bilo kojeg. tako da bolje ga stavi pa nemoras razmisljat sta ce bit :icon_thumright:
zemo323:
jel moguce da se federi kvacila istegnu ako se kvacilo pregrijalo, zvono je gotovo cilo ljubicasto :sad3:
jony b.:
....poz ekipa, molim vas koji remen ide na tgb r50x, serijala '09., neki mi kažu da ide od puga sf2, jel to istina? Na orginalnom ne pišu dimenzije nego samo: BANDO VS BELT za serijalu dugotrajniji kevlar ili obični i dali je kevlar potreban uopće? Hvala!
EDIT: novi sam u ovome, kako znam da je remen potrošen ili zrel za izmjenu, da mjerim šublerom širinu ili dok ide ide?
Piše bando vs belt ge506rb01 japan
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju