I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Kakva je razlika izmedu rms i motoforce bendiksa za piaggio osim u cijeni ? Koji da uzmem ?
nije s pumpe vode ako misliš na onu malu rupicu koja je između semeringa vode i ulja,nego baš s airboksa tj vjerovatno dolazi s onog ventila iz mašine,poviše pumpe vode na deklu. pa jeli moguće da se kondenzira toliko vode u mašini jer to ispada ako je kondenzat da je baš iz mašine. odo ja prominit ulje danas za svaki slućaj.
Citat: Gilera_50 - 20 Veljača, 2017, 16:46:08Kakva je razlika izmedu rms i motoforce bendiksa za piaggio osim u cijeni ? Koji da uzmem ?rms je identican piaggiu...uzmi povoljniji
Citat: CoK - 21 Veljača, 2017, 19:21:40Citat: Gilera_50 - 20 Veljača, 2017, 16:46:08Kakva je razlika izmedu rms i motoforce bendiksa za piaggio osim u cijeni ? Koji da uzmem ?rms je identican piaggiu...uzmi povoljnijiNa scooter centru sam nasao bas piaggiov pa bi radije njega uzeo jer nije neka razlika u cijeni a original je original.
Koje ulje sipati u batinu, 15w40 ili 10w40? Ne znam ni koja je razlika između ta dva pa zato pitam jer negdje procitam jedno a negdje drugo Cak sam na nekim stranim forumima nasao i 5w40 da su pisali
Disi Toza kuco stara ognjiste bez zara, jel jos zajebavas ljude? Ne mogu se sjetiti trenutno zasto si me spalio, al znam da sam ti j#bo sve po spisku!!!
Ovo mi je rolica doli kod remenahttp://i64.tinypic.com/2lkuslx.pngKupio sam lezaj, ovo se samo na presu izbija i stavlja novi ili ima neka druga shema?
Znaci ovako imam stalkera i vec 3 posudu glicerine pokusavam odvit al nista uvijek mi profista saraf i jbgJel ima itko nacin za odvit
3 posudu glicerine pokusavam odvit al nista uvijek mi profista saraf i jbgJel ima itko nacin za odvit