I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 23 Gostiju pregledava ovu temu.
Gilera Vx 2007g, ne pokazuje mi koliko ima goriva nego prva i zadnja crtica trepte.. Sta je tu problem, kako popraviti?
Sto se dobije na piaggiu sa stavljanjem sc08 auspuha ili vađenje katalizatora iz obicnog? Dali se dobije sto na snazi i koliko, i dali je potrebno raditi neke promjene na karburatoru ili prijenosu?
Citat: OUC AIR - 24 Siječanj, 2017, 17:38:10malossi kevlar i onda u posebnoj debljoj strafti na remenu kao pofarbana štrafta poprjecno ugl. znate imam oznaku C to znaci da bi mogao imati i druga slova ak ko zna malo jos rec o tome vec sam podsjedio temu sa remenima u sticky-ima moj sk servisprijatelju pa znaš li ti nekad dvije rečenice normalno sastaviti?
malossi kevlar i onda u posebnoj debljoj strafti na remenu kao pofarbana štrafta poprjecno ugl. znate imam oznaku C to znaci da bi mogao imati i druga slova ak ko zna malo jos rec o tome vec sam podsjedio temu sa remenima u sticky-ima moj sk servis
Vadjenjem katalizatora se gubi 80% snage i potrosnja rapidno raste. Jer takav auspuh je proracunat kao i za svaki 2T jer radi na principu ekspanzione posude i povratnog vala koji povecava ucinkovitost motora.Dakle, ako izvadite katalizator mozete baciti auspuh jer motor tada postaje neupotrebljiv!!!!