Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Blic pitanja
jony b.:
--- Citat: nino-brt - 16 Lipanj, 2013, 10:50:53 ---Vakum pumpa ti je osla sto.posto onda cim stalno curi i ak.puhnes tu di izlazi benga i zrak prode znaci da.nevalja ...stavi prst kad je upaljen na pipac od vakuma netreba bit.neznam.kakv vakum to.se jedva osketi ..kaj se tice smeca i da je uslk kemres ju raskopat nego novo pase ti od svih marki zemi novu najjeftiniju i bok ...ovo kaj ti hice dole benzinna.cjevcicu znaci da ti plovak.nedela ili dizna zastopana spusi dizne a plovak.zvadi i spusi onu iglicu pa probaj
--- Kraj citata ---
nisam probao puhnit u crijevo od goriva, znači ne smije zrak proći prema rezervaru? a kad stavim prst na taj pipac od karburatora dok radi u leru puše van lagano a ne stvara vakuum kažem, nisam sad doma i ne mogu probat.... Nekako se ne usudim rastavit taj karb, prošlo je 15g kako sam zadnji put rastavljao na škodi 120L i na tomosu automatiku, pišem s moba pa ne mogu baš tražit jel ima kakav tutorial za rastavljanje tog mikunija, a ne znam ni koji je model.... ma morat cu probat u pon pronać drugu pumpu i rastavit karb ako stignem.... inače super ide i prima gas, ne guši se, samo eto ponekad curi gorivo iz karba i ne može se upalit, 5 dana super 6. sere, pa se bojim otić daleko jer sam ga već 2 puta gurao kroz grad, a sramote lega....
mario22:
Dali oni metalni listici na usisnim lamelicama od lune hoce popucat pa ce mi zaribat motor ili nece? citam teme pa svasta se pise nekak mi se to cini precvrsto da bi sam tak puklo ???
Grale:
Može puknut na 5000, može na 20000 km, može nikad :icon_biggrin:
walkay:
Ma nece puknuti samo tako, ja imam 18god. star skuter sa 30 000 km, gdje sam imao metalne lamele na usisu i mogu dalje. Karbon lamele znaju staviti kad ide jaci cilindar.
mario22:
hvala decki vald nisam tolki baksuz da ce se raspast :toothy12: :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju