Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Blic pitanja
nino-brt:
Kad anlasas mora nesmi puhat .. nebi smjel curit.benzin nema.veze ak nevalja vakum pumpa pa ima fergazer svoj plovak ... A vakum pumpu provjeri tak da otpojis crijevo benge i benga nesmi.curot onda povleci na manju cjevcicu vakumsa ustima i vidi jel curi ... Kad pustis crojevo od vakuma mora prestat cirit ak i dalje curi.u kircu je
jony b.:
kad odspojim to crijevo a motor radi iz karba kroz tu sisu lagano puše, zdrava logika mi govori da bi trebalo vuč da pravi vakuum jel? e sad jel to lamelice propuštaju? a pumpa pušta gorivo puhao ja, vukao zrak ustima kroz ono crijevo od vakuuma, i kad ga ne diram opet pušta slobodnim padom. jel moguće da je ušlo smeća pa da je to *ebe? a sve što dođe goriva viška karb izbaci kroz sisu na dnu....
nino-brt:
Vakum pumpa ti je osla sto.posto onda cim stalno curi i ak.puhnes tu di izlazi benga i zrak prode znaci da.nevalja ...stavi prst kad je upaljen na pipac od vakuma netreba bit.neznam.kakv vakum to.se jedva osketi ..kaj se tice smeca i da je uslk kemres ju raskopat nego novo pase ti od svih marki zemi novu najjeftiniju i bok ...ovo kaj ti hice dole benzinna.cjevcicu znaci da ti plovak.nedela ili dizna zastopana spusi dizne a plovak.zvadi i spusi onu iglicu pa probaj
3alfa3:
--- Citat: Lumpri - 14 Lipanj, 2013, 23:16:43 ---znači još jedno pitanje...iman električnu pumpu i zna mi se desit da zaboravin odmah upaliti da cjerkulira vodu pa mi se motor počne pregrijavat i onda tek upalim vodu da cjerkulira jel to šteti motoru ta nagla promjena temperature vode moće li bit ozbiljnijih problema radi toga?
--- Kraj citata ---
steti
Peksy:
--- Citat: 3alfa3 - 16 Lipanj, 2013, 11:22:44 ---
--- Citat: Lumpri - 14 Lipanj, 2013, 23:16:43 ---znači još jedno pitanje...iman električnu pumpu i zna mi se desit da zaboravin odmah upaliti da cjerkulira vodu pa mi se motor počne pregrijavat i onda tek upalim vodu da cjerkulira jel to šteti motoru ta nagla promjena temperature vode moće li bit ozbiljnijih problema radi toga?
--- Kraj citata ---
steti
--- Kraj citata ---
moja pumpa radi cim se da kontakt,tkd mi se nebi desilo da je zab upalit :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju