Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Blic pitanja

<< < (56/2650) > >>

3alfa3:

--- Citat: walkay - 16 Lipanj, 2013, 16:53:29 ---Ma nece puknuti samo tako, ja imam 18god. star skuter sa 30 000 km, gdje sam imao metalne lamele na usisu i mogu dalje. Karbon lamele znaju staviti kad ide jaci cilindar.

--- Kraj citata ---

nema jacina cilindra s tim nista, nego okretaji pa time i frekvencija otvaranja i zatvaranja lamelica

Grale:

--- Citat: zemo323 - 14 Lipanj, 2013, 00:40:29 ---1. Na koliko se Nm se steze glava na peugeotu (stavit cu 70ccm  kit)?
2. Jel se treba onda palit na kurblu ili ce opet moci palit na alanser?

:help:

--- Kraj citata ---
1.Malossi preporučuje 1,2 kgm(12 Nm) za taj kit.
http://storage.malossistore.com/files/montaggio/7311667.pdf (str.10).

2.Ja imam taj kit isto, a tvornički nemam kurblu, kaj misliš jel ga palim bušilicom? :icon_biggrin:
Naravno da ćeš ga moć palit na alnaser, isto ko i serijalu, jer nije ništ jača kompresija kod tog kita.

zemo323:

--- Citat: Grale - 16 Lipanj, 2013, 17:18:29 ---
--- Citat: zemo323 - 14 Lipanj, 2013, 00:40:29 ---1. Na koliko se Nm se steze glava na peugeotu (stavit cu 70ccm  kit)?
2. Jel se treba onda palit na kurblu ili ce opet moci palit na alanser?

:help:

--- Kraj citata ---
1.Malossi preporučuje 1,2 kgm(12 Nm) za taj kit.
http://storage.malossistore.com/files/montaggio/7311667.pdf (str.10).

2.Ja imam taj kit isto, a tvornički nemam kurblu, kaj misliš jel ga palim bušilicom? :icon_biggrin:
Naravno da ćeš ga moć palit na alnaser, isto ko i serijalu, jer nije ništ jača kompresija kod tog kita.

--- Kraj citata ---
Hvala na odgovoru, taman sam bio posao bumpat pitanje  :icon_biggrin:

dzeba:
Imam problem sa zadnjim kljestima kada ulijem glicerin i pumpam dole mi pusta i prska ma onome sarafu sto se odvija-zavija kad je pumpas pusta a zavijen je :S
pomoc ?

jony b.:

--- Citat: nino-brt - 16 Lipanj, 2013, 10:50:53 ---Vakum pumpa ti je osla sto.posto onda cim stalno curi i ak.puhnes tu di izlazi benga i zrak prode znaci da.nevalja ...stavi prst kad je upaljen na pipac od vakuma netreba bit.neznam.kakv vakum to.se jedva osketi ..kaj se tice smeca i da je uslk kemres ju raskopat nego novo pase ti od svih marki zemi novu najjeftiniju i bok ...ovo kaj ti hice dole benzinna.cjevcicu znaci da ti plovak.nedela ili dizna zastopana  spusi dizne a plovak.zvadi i spusi onu iglicu pa probaj

--- Kraj citata ---
Evo, kad pušem u dovod goriva do filtera, bučka se u rezervaru, zrak prolazi skoro bez ikakvog otpora, znači, crkla je vakuum pumpa jel?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju