Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Blic pitanja
tommy:
zna li netko paše li ovaj drag volan i lulica na malaguti f12
http://www.ebay.com/itm/DOWNHILL-LENKER-AUFNAHME-HEBO-ROT-MBK-BOOSTER-NAKED-50-YAMAHA-BWS-NG-/370738411820?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item5651bb392c
tražio sam za aeroxa, f12... ali nema nego za booster, koja bi mogla bit razlika ? na HEBO stranici piše imaj dvije lulice na minu, za vertikal i horizontal, a booster je vertikal. volani su mislim isti za sve. evo stranice
http://www.heboracing.com/heboscooter/?pag=89
i općenito za HEBO dijelove, šta je s firmom kao da je propala, na SA, SC, SIP-u... na skoro svakoj stranici slabo dijelova, nema ni zaliha :dontknow:
Lumpri:
znači još jedno pitanje...iman električnu pumpu i zna mi se desit da zaboravin odmah upaliti da cjerkulira vodu pa mi se motor počne pregrijavat i onda tek upalim vodu da cjerkulira jel to šteti motoru ta nagla promjena temperature vode moće li bit ozbiljnijih problema radi toga?
pralas:
--- Citat: Lumpri - 14 Lipanj, 2013, 23:16:43 ---znači još jedno pitanje...iman električnu pumpu i zna mi se desit da zaboravin odmah upaliti da cjerkulira vodu pa mi se motor počne pregrijavat i onda tek upalim vodu da cjerkulira jel to šteti motoru ta nagla promjena temperature vode moće li bit ozbiljnijih problema radi toga?
--- Kraj citata ---
pa ni ne moras odma paliti pumpu jer ti se nece nikada zagrijati,ali naravno da nije dobro cekati 90 stupnjeva pa ju paliti...ako se dobro sjecam ja sam ju palio na oko 60 stupnjeva
nino-brt:
pozz imam problem peugeot speedfight 2.. uglavno sve je novo gore osim termogrupe na alaser nema sanse da zapali a na kurblu nakon 5-6 kurblanja pali .. jel mozda do potrosenosti karika ? (na motoru je kit kilometrazu neznam ..
jony b.:
....znači mikunijev karb (ne znam model) na morini mašini na tgb-u.... na onoj sisici na izlazu karba prema usisnim lamelama gdje se spaja vakuum crijevo koje otvara vakuum pumpu kada skinem crijevo zrak puše van, ne bi li trebao uvlačit zrak i pravit vakuum? Jel to normalno ili je problem u lamelicama? I ta pumpa je izgleda gecrkt jer pušta skroz gorivo pa mi curi na dnu karba van dok motor stoji.... i kako sa sigurnošću utvrdit dali je vakuum pumpa (ventil) ispravna ili ne ispravna....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju