Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Blic pitanja
walkay:
Trazi za Golfa 4 selen motora, spremi ovu moju sliku pa da imas, i da mozes pokazati njima. Izmeri sublerom velicinu rupe na nosacu pa kad ti daju selen znat ces. Inace ima 2 vrste selena, jedan sa rubom ( ima L rub sa strane ), drugi je bez.
Bikelover:
Pozdrav :hello:
Dali itko zna koja je dužina(od sredine do sredine vide) mono amortizera od yamahe xt 125 x, hvala :headbang: i jos ako ima sliku ma to bi bila milina, i ako mi moze rec jeli je gornji prihvat vide slican doljemu a ne da se zavidaje ili sta ja znan :glasses2:
dzeba:
--- Citat: walkay - 05 Lipanj, 2013, 18:23:35 ---
Trazi za Golfa 4 selen motora, spremi ovu moju sliku pa da imas, i da mozes pokazati njima. Izmeri sublerom velicinu rupe na nosacu pa kad ti daju selen znat ces. Inace ima 2 vrste selena, jedan sa rubom ( ima L rub sa strane ), drugi je bez.
--- Kraj citata ---
Ocu sad je kasno da zovem auto kuce ujutro zovem pa ti sve javim kako se vamo krecu cjene nemoze bit vise od 60 kn sta mislis ?
evo bas sam mjerio rupu za nosac sa sublerom i bude 60-61 na pola :D
nerazumjem to s RUBOM :S
koji da trazim s rubom ili bez ?
walkay:
Kad pogledas drugi selen, imas metalno kuciste, sa jedne strane ima on L "nogicu", na prvoj slici on nema nista, samo vanjska cahura obicna.
dzeba:
--- Citat: walkay - 05 Lipanj, 2013, 19:15:25 ---
Kad pogledas drugi selen, imas metalno kuciste, sa jedne strane ima on L "nogicu", na prvoj slici on nema nista, samo vanjska cahura obicna.
--- Kraj citata ---
znaci da trazim prvi koji nema zeljezno kuciste ?
saraf ide kroz ocu vjev oznacenu na slici ona je 1cm znaci taj utor je 1 cm nece bit problema i ova cjev mi nece trebat ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju