Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Blic pitanja
walkay:
Lega, pogledaj sad ovu sliku, kao sto sam rekao, ovaj prvi selen nema ovo sto je sa crvenom oznaceno, svaki selen ima metalno kuciste. U sredini taj cijevcic mozes izvaditi a i ne moras, meni je trebalo.
dzeba:
--- Citat: walkay - 05 Lipanj, 2013, 19:27:35 ---Lega, pogledaj sad ovu sliku, kao sto sam rekao, ovaj prvi selen nema ovo sto je sa crvenom oznaceno, svaki selen ima metalno kuciste. U sredini taj cijevcic mozes izvaditi a i ne moras, meni je trebalo.
--- Kraj citata ---
znaci taj selen je ovakav kao sa slike i ja trebam skinuti ovo zeljezno kuciste oznaceno sa crveenim i onda ce moc uci i sve ce bit uredu ?
i cjevcicu koju spominjem jel trebam ili ne staviti ?
walkay:
Napisao sam vec, stavio sam 2 slike, na prvoj slici je selen bez ruba, ovaj moj je imao, seleni su isti, dimenzija je ista, razlika je u rubu. Trazi selen bez ruba, ne znam sta tu nije jasno. Nista ne moras rezati. Mozes namjestiti koliko zelis ugurati selen u kuciste, a taj cijevcic mora ic gore da ti drzi razmak izmedu nozice bloka, i da ti masina ne seta na dugackom sarafu. Molim te povecaj one slike gore, gdje je masina na nosacu, sve se lijepo vidi.
dzeba:
--- Citat: walkay - 05 Lipanj, 2013, 19:34:36 ---Napisao sam vec, stavio sam 2 slike, na prvoj slici je selen bez ruba, ovaj moj je imao, seleni su isti, dimenzija je ista, razlika je u rubu. Trazi selen bez ruba, ne znam sta tu nije jasno. Nista ne moras rezati. Mozes namjestiti koliko zelis ugurati selen u kuciste, a taj cijevcic mora ic gore da ti drzi razmak izmedu nozice bloka, i da ti masina ne seta na dugackom sarafu. Molim te povecaj one slike gore, gdje je masina na nosacu, sve se lijepo vidi.
--- Kraj citata ---
Okej hvala ti nisam te bio odmah skonto sutra cu trazit to puno ti hvala ;)
walkay:
Izmjeri kuciste na nosacu, pa sutra ako ti daju u trgovini, izmjeri ponovo da ne kupis bzvz. Da se preraditi malo ako je potrebno, ja na svom SP-u jos nisam dirao selen, ali uskoro cu i ja ubaciti isti takav.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju