Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Blic pitanja
Zmajur:
--- Citat: matija84m - 26 Veljača, 2023, 18:58:32 ---Ne ne dobar je taj remen, zapravi i bolji od malossi
811 je za kraci blok
--- Kraj citata ---
E jebi ga sad.......sta je dobro a sta nije, pitam za ubuduce. Narančasti mi izbacuje po VIN broju a internet kaže da je to 811*18.5.
Zašto onda 99% web shopova nude sve i svašta od 830*18.5... Pitam se, nije bas da kupiš kevlar, polini, malossi..etc i ne moš ga upotrijebit.... i odoše eurići.... :laughing9:
matija84m:
Sve te kombinacije su isprobane i serijski remen se pokazao kao najbolji.
811 za kratki blok
A za dugi ide taj zuto/narancasti koji je deklariran kao 830 ali stvarna duzina je nesto manja, nebitno.
Uglavnom stavi taj remen i nakon voznje skini deklo pa poslikaj kako stoji u zadnjim polutkama
Zmajur:
--- Citat: matija84m - 26 Veljača, 2023, 19:34:26 ---Sve te kombinacije su isprobane i serijski remen se pokazao kao najbolji.
811 za kratki blok
A za dugi ide taj zuto/narancasti koji je deklariran kao 830 ali stvarna duzina je nesto manja, nebitno.
Uglavnom stavi taj remen i nakon voznje skini deklo pa poslikaj kako stoji u zadnjim polutkama
--- Kraj citata ---
A koji bi ja blok trebao imat, kad sam ga kupovao, mešetari sa polovnim dijelovima su rekli da je dugi ( Typhoon, Motard, Liberty)
matija84m:
Tako je. Dugi blok imas
Borisroxx:
Pozdrav imam leo vince tt sa crnim topom na aeroxu i zanima me sta mu ne valja dakle:motor je ociscen detaljno karb,filter itd dalje motor ne ide jednostavno nece da ide vise od cetrdeset jedan prijatelj koji se bavi motorima mi je rekao da moram ustelovati prenos masina je komplet fabricka znaci variomat,rolnice,kvacilo itd ne znam kako sta da li trebam mijenjati rolnice koje da stavim oprugoce kvacila ili sta ako moze pomoc jako mi je hitno pozdrav :happy6: :help: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :jerk:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju