Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Blic pitanja

<< < (2541/2655) > >>

Zmajur:

--- Citat: JogFromYamaha - 26 Veljača, 2023, 16:49:57 ---I meni se to vec vise puta desilo da kupujem piaggio oem i da je vrecica orginal i serijski broj ali stave drugi remen, nije neka velika razlika ali se osjeti, ali da to je to znaju slati razliciti remen.
Znalo se desiti dok je bila korona da su dayco slali ali nije onaj koji kupis u kresi nego neki skuplji i moram reci da je bilo ok identicno je iso ko i mitsuboshi  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Dosta se razlikuju kad se rastegnu, pa nisam siguran više u ništa i počeo sam sumnjati u sve i svašta. 
Naručen s moje strane izgleda skoro pa napet, a ovaj iz servisa klapa ko stara cipela... :laughing3:

matija84m:
Razlikuju se jer su ti remeni za dvije vrste bloka.
Za dugi blok kakav ti imas ide remen sa zutom i narancastom crtom. Ako si imao kruvi remen onda je jasno zasto skuter treba gurat kad se ugrije :icon_tongue:

matija84m:

--- Citat: Zmajur - 26 Veljača, 2023, 16:28:31 ---Kopka me razlika između ova dva remena....i njihove dimenzije za Piaggio Typhoon.

Stari remen ( stavljen u servisu )  - 436844/7
Novi remen ( naručen kao OEM ) - 480852/5

Koliko sam uspio saznati,  za mene bi trebala biti krača verzija (811*18.5), a opet me buni ponuda kevlara id 830*18.5

Il ja brkam nesto..... :laughing3:

--- Kraj citata ---

Znaci u servisu su stavili krivi remen :jacuseubit:
Toliko o njihovom znanju :hello:

Zmajur:

--- Citat: matija84m - 26 Veljača, 2023, 17:28:19 ---Razlikuju se jer su ti remeni za dvije vrste bloka.
Za dugi blok kakav ti imas ide remen sa zutom i narancastom crtom. Ako si imao kruvi remen onda je jasno zasto skuter treba gurat kad se ugrije :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

Narančasti, je naručen i montiran s moje strane i na njemu testirano.  Postao sam skeptičan, pa pitam sad sve.... za sad i u budučnosti. Gledao sam za svaki slučaj, ponude kelvar remena na scooter-atack i svi su 830mm a očigledno mi treba 811 pa sam zbunjen

matija84m:
Ne ne dobar je taj remen, zapravi i bolji od malossi
811 je za kraci blok

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju