Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Blic pitanja
dario007:
Brkaš,kod tebe je dugi blok i ide ovaj duži sa crvenom kockicom
Poggiali:
--- Citat: Borisroxx - 26 Veljača, 2023, 21:48:02 ---Pozdrav imam leo vince tt sa crnim topom na aeroxu i zanima me sta mu ne valja dakle:motor je ociscen detaljno karb,filter itd dalje motor ne ide jednostavno nece da ide vise od cetrdeset jedan prijatelj koji se bavi motorima mi je rekao da moram ustelovati prenos masina je komplet fabricka znaci variomat,rolnice,kvacilo itd ne znam kako sta da li trebam mijenjati rolnice koje da stavim oprugoce kvacila ili sta ako moze pomoc jako mi je hitno pozdrav :happy6: :help: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :jerk:
--- Kraj citata ---
ako si samo tutnuo drugi auspuh i drugo nisi nista dirao, nema boga da ide dobro...
trebas vecu diznu, lakse rolice, tvrdje federe kvacila
evo ti tema sa setapovima, pa trazi malo.. tvoj tt je nesto slicno kao leovince zx, yasuni r... ne moze ti nitko reci 1000% sta da stavis i da je to tocno tako, morat ces isprobavati.. ali u grubo vidi tudje setapove...
http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,16473.0.html
Zmajur:
--- Citat: dario007 - 26 Veljača, 2023, 21:59:04 ---Brkaš,kod tebe je dugi blok i ide ovaj duži sa crvenom kockicom
--- Kraj citata ---
Provijerit ću ponovno za dan, dva...kad skinem...koji je koji na mjeru
ValentinoD:
Koliko zubi triba biti na sp180 getribi?(Matica vani)
dario007:
--- Citat: ValentinoD - 05 Ožujak, 2023, 14:51:48 ---Koliko zubi triba biti na sp180 getribi?(Matica vani)
--- Kraj citata ---
13/30 12/41
Sr150 je 15/37 12/42 8.8% krace
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju