Kao prvo pozdrav svima na forumu!
Imam 24 godine, iz Zagreba sam i prošli tjedan sam kupio Beverly 200 iz 2004 godine.
Vozio sam ga tek jučer i danas. Danas je naravno morala past kiša i tak sam se prema doma vozio po kiši, skuter je počeo trokirat i gasit se, da bi mi se ugasio kilometar i pol od doma i nisam ga mogao više upalit, pa sam ga gurao.
Znači da bih ga mogao vozit morao sam ga turirati cijelo vrijeme, a on je isto tako štucao cijelo vrijeme. Nakon kaj se ugasio vjerojatno sam ga i presaugao isprobavajući ga upaliti, doma sam ga ostavio na 2 sata i probao upaliti opet i nije išlo, tad mi se ispraznio akumulator i pa samga stavio punit.
Vratim se nakon sat vremena, izvadim svijecicu, bila je mokra (mirisala je po benzinu), posusim je i skuzim da kak sam prckao po svijecici da sam izvukao zicu na kojoj je lulica.
Nadjem neki plavi prikljucak, zakljucim da to tam ide
i spojim ju na to, spojim lulicu na svijecicu i cak je upalio, pa je opet stucao kad sam mu davao gasa pa se i ugasio, ponovno ga palim, upali se iz prve i ostavim ga na leru i on se opet ugasi. Od kada se taj zadnji put ugasio onda mi vise nije palio, znaci nije htio niti verglati niti zvuk nije ispustio. Nakon toga nisam previse prckao jer nisam imao vremena.
Na prijedlog frenda sam maknuo svijecicu da prek noci ispari visak benzina u cilindru(ili cem vise)
Evo i slike tog plavog prikljucka, kolko vidim hrđav je, pa je možda u tome problem...
Molim vas da mi pomognete i kazete da nije nista strasno bilo skuteru
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]