Općenito > Propisi
Vožnja skutera u papučama/japankama/kroksicama
tommy:
danas mi ćaći pukla japanka kad je vozi skuter, supstio noge, a nije skroz zakočio :toothy3: zakon je dobar, ali nekad mi se ne da tene obuvat.
Reponja:
Ovo je stara stvar... Ne mogu reći da nisam vozio u šlapama (natikače), ali da je pametno - nije.
Ista je situacija sa autom, smiješ voziti bos, ali ne u obući koja nije čvrsto oko noge (nema kroksica,
natikači, sandali koje se ne hvataju iza, japanki, španjolki ni kineskinja. Ukrajinke? Može, hvala...)
Dečki prije mene su već sve napisali o posljedicama spuštanja noge u nečem lepetavom. A kako sada
dolazi ljeto, a sve vas mrzi u tenisicama ići na plažu, evo vam savjet; Kupite lokot za 50-100kn, njime
privežite kacigu za rukohvat suvozača/volan/felgu/banderu/neš peto a tenisice pod sic. Mala investicija
a svi prsti na broju. I novčaniku je ljepše...
pralas:
nije stvar kazne,iako piše da je kažnjivo nisam siguran da bi vas bas netko zajebavao zbog japanka ako ste pristojni i ako je sve uredno..
stvar je osobne sigurnosti,od kad mi se dogodilo sranje totalno sam promjenio pogled na skutere/motore...vjerujte mi najbolja lekcija u zivotu vam je kad naucite na vlastitoj pogrešci,ali pokušajte to izbjeći da ne završite ko ja,vec 5 i pol tjedana u gipsu a kraj se jos ne bliži...hocu reci,prije 5 i pol tjedana sam pao sa skutera,imao sam patike,trebate ih vidjeti na sta liče,već su u kanti za smeće...pokidao lijevi zglob,sj#bo ligamente i slomio kost,patike kao da su iz rata dosle doslovno sam ih probio da mi je do kože doslo...da sam vozio u japankama vjerojatno bi ostao invalid cijeli život zato pamet u glavu i oprezno!
Peksy:
Pokusajte kurblat bb-a ili nesto slabije u japankama,pa razmislite jesu li za cestu ;)
balki:
Rukavice, full face kaciga i standardna obuca je minimum sigurnosti, iako je dobro imat i duge nogavice i rukave pa kad god mozete... bar to
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju