Općenito > Propisi

Vožnja skutera u papučama/japankama/kroksicama

<< < (5/5)

Ruff Ryder:

--- Citat: balki - 16 Svibanj, 2013, 04:06:13 ---Rukavice, full face kaciga i standardna obuca je minimum sigurnosti, iako je dobro imat i duge nogavice i rukave pa kad god mozete... bar to

--- Kraj citata ---
jel s njom dobijes kaj na krajnjoj brzini ??

on topic..
voznja u japankama je krajnje glupa.. u slucaju pada vrlo lako ostanes bez prsta.. tak da se nije za igrat s tim..

balicdim:

--- Citat: Ruff Ryder - 16 Svibanj, 2013, 05:07:45 ---jel s njom dobijes kaj na krajnjoj brzini ??

--- Kraj citata ---

:toothy9:

neznam kako je u drugim gradovima, no ovdje u Osijeku je održavanje zakonske regulative i propisa jako strogo i neće me čudit ako ovakve intervencije budu češće i mislim da ako se gospodin policajac zainati i mora ostvarit neki dnevni fond za državnu blagajnu da ti neće oprostit ni na lijepe oči...

balki:

--- Citat: Ruff Ryder - 16 Svibanj, 2013, 05:07:45 ---
--- Citat: balki - 16 Svibanj, 2013, 04:06:13 ---Rukavice, full face kaciga i standardna obuca je minimum sigurnosti, iako je dobro imat i duge nogavice i rukave pa kad god mozete... bar to

--- Kraj citata ---
jel s njom dobijes kaj na krajnjoj brzini ??

on topic..
voznja u japankama je krajnje glupa.. u slucaju pada vrlo lako ostanes bez prsta.. tak da se nije za igrat s tim..

--- Kraj citata ---

Jbatga, naravno mislim na integralnu al sam se zaboravio prebacit iz biciklistickog zargona.
Ontopic- dodo bi jos sitnicu al nek se zna- ak ostanes bez benze puno je lakse skuter gurati u tenisicama;-)

daRio:
Općenito je nepotrebno voditi ovakve rasprave,zna se koja su pravila za sigurnu vožnju na motoru.
Usput......živio sam u Italiji neko vrijeme pa bih vas mogao plašiti nekim njihovim stavkama u zakonu kao npr ukoliko padneš tuđom krivicom nemaš pravo na ni jedan Euro odštete ako nisi bio propisno odjeven.
Pametnom dosta kad se zna koliko samo u Trstu ima dvokotača i kako se tamo vozi a i koliko se tamo pada.

SR:
Sto se tice italije ziva istina, btw tamo u centrima grada se bome nebi usudio sjest na motor ni skuter jer tamo je lutrija i divlji zapad i sa autom a kamoli neki dvokotac..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju