Općenito > Propisi
Vožnja skutera u papučama/japankama/kroksicama
Domba:
--- Citat: balicdim - 15 Svibanj, 2013, 10:43:59 ---sandale nemogu ni vidit a kamoli da ih nosim (još kad vidim one stare švabe bijele čarape dokoljenke i sandale ;D )
--- Kraj citata ---
Ovaj look bi trebao biti obezan na klupicama :)
Nego vozio sam dosta dugo u natikacama, japankama i slicno. Prvo zbog cega sam se pitao da li je pametno je kada sam spustio nogu u g#vn% a japanka ima na djonu proreze..... Drugi put sam imao situaciju i skoro pokidao nogu, od onda bilo kakve patike su must have dok vozim.
roc:
Mislim da se može voziti u kroksicama ako ti je onaj remen postavljen iza pete.
Ne mislim da je to pametno, ali do plaže i tako.
balicdim:
nemam ništa protiv ovog zakonskog uređenja, no što se sav zakon okomio na skuter/moto populaciju
auto zakon se cijenovno mijenja a po propisima/člancima je sve isto, rijetko koji novi članak izađe da bi me iznenadio....
--- Citat: roc - 15 Svibanj, 2013, 11:18:28 ---Mislim da se može voziti u kroksicama ako ti je onaj remen postavljen iza pete.
--- Kraj citata ---
slučaj: sandale :angry7:
--- Citat: Domba - 15 Svibanj, 2013, 11:06:32 ---Ovaj look bi trebao biti obezan na klupicama :)
Nego vozio sam dosta dugo u natikacama, japankama i slicno. Prvo zbog cega sam se pitao da li je pametno je kada sam spustio nogu u g#vn% a japanka ima na djonu proreze..... Drugi put sam imao situaciju i skoro pokidao nogu, od onda bilo kakve patike su must have dok vozim.
--- Kraj citata ---
look ćemo dogovarat... možda čak i neki klub osnovat...
morao bi počet zaobilazit g#vn# ;D
treba onda i biciklistima puknit pored ionako rigoroznog zakona još neke zakonske regulative poput zabrane vožnje bicikle u štiklama jer kad to vidim dođe mi da je ja sam gurnem da se spička negdje o neki zid/pod/auto/pokretninu/nekretninu
stark1:
ja sam vozio u japankama,i pao,da vidite veselja kad sam prstice na nogama vidio,sve zgulio :toothy3:
charnel:
ja bočnom nogarom otkinuo nokat :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju