Općenito > Propisi
Vožnja skutera u papučama/japankama/kroksicama
mhr-team:
motor na brzine bi stavio da se mora u patikama, cipelama itd....
a skuteri i motori bez mjenjača bi stavio slobodni izbor...
3alfa3:
Ako i za aute nije takav akon - trebao bi bit.
zemo323:
--- Citat: 3alfa3 - 15 Svibanj, 2013, 10:27:23 ---Ako i za aute nije takav akon - trebao bi bit.
--- Kraj citata ---
Mislim da je i za aute, za teretna vozila je 100%.. Znam kad stari kupuje ljetnu obucu da uvijek trazi nesto sto ima remen preko pete.
balicdim:
iskreno rijetko kad vozim u bilo kakvoj obući klase natikača, a i kad sam se vozio bilo je samo da se ništa ne dogodi čak i na kratkim relacijama....
kao što je i zemo323 rekao, kad vidiš nekog ko se potrgao u japankama... češeš se gdje te ne svrbi...
sandale nemogu ni vidit a kamoli da ih nosim (još kad vidim one stare švabe bijele čarape dokoljenke i sandale ;D )
@skoda90 - ako ovako nastave sa zakonom kopika će kod mene a ne ja na nju :toothy3: a u svakom slučaju mi ostaje bajer iza omv-a
Grale:
Baš je to novi zakon?
Mrzim vozit u papučama/kroksicama, jednostavno nemaš taj filing za osjećaj dok se voziš :icon_biggrin:
Doma nosim neke fensi kroksice, 10 brojeva manje, i zakon su mi, svaki put dok idem van samo njih navučem na noge i bok, udobne su koda ih ni nemam na nogama :P
Jedino se znam po dvorištu provozat u njima, čim odem na cestu patike na noge.
Dok treba naglo stat, i spustit noge, probajte to napravit u čvrstoj i nečvrstoj obući :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju