I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Unutra se nalazi destilovana voda i antifriz mijenjao sam prije 10tak dana i ne fali tekucine
Moze li to curenje imati veze sa krajnjom brzinom krajnja brzina mi je strasno opala sa nekih 85 sad tek jedva na 70 uspijem navuci ili je to samo do remena jer je vec poprilicno istrosen ?
Dobro dosao u piaggio svijet, curi svima, nrg runner, svi piaggio, ako te nervira namotaj vodoinstalerskog teflona u traci pa zasarafi onda cep
Citat: Iwo SR Tuono - 15 Svibanj, 2013, 12:20:22Dobro dosao u piaggio svijet, curi svima, nrg runner, svi piaggio, ako te nervira namotaj vodoinstalerskog teflona u traci pa zasarafi onda cepSR 50 R nema tih problema
Nista kad budem radio ovo sve sto sam planiro zamijenicu i dihtung nista me ne kosta
Citat: NRG Eggers DOO. - 16 Svibanj, 2013, 21:44:52Nista kad budem radio ovo sve sto sam planiro zamijenicu i dihtung nista me ne kosta Vrlo vjerovatno ti je otišao dihtung glave. Imam runnera 2006. godinu i stalno mi je curio antifriz na čep kad se motor ugrije, svi su govorili kako curi svima, kako je neispravan čep, itd. itd. I kad sam skinuo glavu vidio sam da je puknula brtva (gumica) glave. Kad sam ju promijenio nikad više ni kapi nije iscurilo. Oko 50-ak kn je nova brtva. Jednostavno kad bude topal motor otvori posudu za antifriz i pomiriši. Ako se osjete ispušne pare, to ti je sigurno brtva glave.