Općenito > Generalno o skuterima

ZAKON O 50 ccm

<< < (7/9) > >>

mrcina:
a1/a kategorija i opet buju naplačivali svoje dadžbine kao i prije jer nebuš mogel voziti motor od 125ccm sa b kategorijom ceč samo skuter i tu je prednost.tko je htio voziti motor taj je i sad platio a ko bu htio voziti motor taj bu platio.u njemačkoj 50ccm je prošlost i to više nitko ne kupuje osi tatica za klince od neznam koliko godina iliti kao kod nas prije automatika.

StreetRunner:
Ma nema šta država ubirat novce mi se moramo pokrenut svi skuteraši i taj zakon maknit ća i dat im naše prijedloge ako triba i ceste ćemo zatvorit.Kako su oni u školstvu postigli štrajkom,imat će 2013 godine 60% veće plaće pa ljudi znate li vi šta je to,oni danas imaju 4500 kn a u 2013 imat će 10000kn,ja idem odma na faks za profesora.
Ljudi ako se mi ne trgnemo nema ništa.S Punisherom se potpuno slažem.Daj ljudi ma napravit neki plan predložit ga ovima s drugih foruma i napravit peticiju ili nešto slično.Filipe aj ti si po svim forumima daj prijedlog

Punisher:

--- Citat: StreetRunner - 28 Studeni, 2006, 18:12:59 ---Ma nema šta država ubirat novce mi se moramo pokrenut svi skuteraši i taj zakon maknit ća i dat im naše prijedloge ako triba i ceste ćemo zatvorit.Kako su oni u školstvu postigli štrajkom,imat će 2013 godine 60% veće plaće pa ljudi znate li vi šta je to,oni danas imaju 4500 kn a u 2013 imat će 10000kn,ja idem odma na faks za profesora.
Ljudi ako se mi ne trgnemo nema ništa.S Punisherom se potpuno slažem.Daj ljudi ma napravit neki plan predložit ga ovima s drugih foruma i napravit peticiju ili nešto slično.Filipe aj ti si po svim forumima daj prijedlog

--- Kraj citata ---
Ajde napokon da je netko rekao nešto o mom postu. Beskrajno ti zahvaljujem  :notworthy:
Već sam se počeo osjećati totalno napušteno...  :sad3:

filiplatinovicz:
nisam vam ja bas puno po drugim forumima... ponekad svratim na motore, gdje imam ukupno 50 postova... moje srce je tu... r.e. je aktivniji i svugdje prisutniji. neka to penzić i odradi. on barem ima vremena!  :laughing9:

StreetRunner:
Jeb. me ovaj zakon moran sad na tehnički a neću proć zbog te blokade.Ma sastavit ću je ja sam samo da skupin još par informacija i sastavit ću je

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju